Ik en nog 2 collega’s waren bezig in Den Bosch met werkzaamheden en dat trekt bekijks natuurlijk. Wij waren op de begane grond bezig met wat montagewerk en op de eerste verdieping stond een wat oudere blonde dame van een jaar of 50-55 met een gifgroene jurk tot net boven de knie te kijken, half over de leuning hangend. Ik voelde wat nattigheid over mijn hoofd lopen en keek naar boven. Ze had een kopje met water in haar hand en glimlachte ondeugend.
Ik zei dat ik hoopte dat het water was met een knipoog, ze wist precies wat ik bedoelde en bloosde een beetje. Om 15.00u zei ik…wat 15.00u vroeg ze…koffie zei ik. Je kunt me rug op zei ze… is goed, voor of na de koffie zei ik. We gingen verder met ons werk en om 15.00u riep ze voor koffie. Mijn collega’s liepen naar de keet, maar ik ging naar boven voor koffie. Ze had netjes 2 kopjes koffie gezet en vroeg wat ik erin wilde…1 klontje suiker, een wolkje melk en een drupje van jou… Ze keek me verbouwereerd aan en verslikte zich bijna terwijl ze de suiker en melk in mijn kopje deed… Ze herpakte zich en vroeg wat voor drupje ik bedoelde… Dat is aan jou hoor, ik ben niet vies van een drupje geiligheid.
De toon was gezet en toen ze me vroeg of ik een 2e kopje lustte zei ik dat ik liever iets anders wilde…oha zei ze…en voor ze nog wat kon zeggen schoof ik mijn hand onder haar jurk. Ze had haar benen al uit elkaar gezet en ik voelde dat ze geen slipje droeg… Ik liet 2 vingers in haar nat kaal geil kutje glijden en ze slaakte een zucht. Ik liet haar mijn vingers aflikken en vingerde haar nog even en likte haar kutsap van mijn vingers. Zonder het te vragen ritste mijn broek open en trok mijn boxer naar beneden…Zoooo…jammie zei ze en begon aan mijn eikel te likken… even later zoog ze mijn hele stijve lul naar binnen…. Hmmmm.
Ze zat op haar knieen en bevrijdde haar weelderige borsten uit haar jurk. Met mijn handen masseerde ik haar borsten om en om wat ze geil vond merkte ik, kijk me aan zei ik… Ze keek me aan terwijl ze me pijpte…. waar wil je mijn zaad hebben kreunde ik. In je mond of op je borsten zei ze en bleef maar zuigen. Ik stond op ontploffen en greep haar hoofd stevig vast en keek in haar geile ogen…ohhhhh…hmmmm. Ik spoot mijn lading in haar mond en zonder met haar ogen te knipperen slikte ze alles weg….Ohhhh wat geil.
Ze fatsoeneerde zich en terwijl ik mijn broek dichtritste vroeg ze mijn telefoonnummer. Ik gaf haar dat en ze zei dat als ze geil was ze me zou smsen….
We reden rond 16.30u weg van de bouwplek en hoorde dat ik een smsje kreeg….ik keek, en ja, of ik vanavond nog terugkwam…..
Het bericht Bossche bollen verscheen eerst op Gratis Sexverhalen.xxx.