Langzaam dringt tot Liza door dat de scheidsrechter aan het tellen is. 2…3…4. Ze ligt op de vloer van de boksring en kan over de rand Felicia zien zitten. Die kijkt bezorgd naar het boksmeisje dat zojuist is neer gegaan tegen Raymond, haar uitdager. Dit is het duel waar Felicia weken aan heeft gewerkt. Ze werkt als sportjournaliste bij een groot dagblad en was er getuige was hoe Liza ongeveer een jaar geleden uit het publiek naar voren stapte, de ring in klom en de toenmalige bokskampioen ter plekke uitdaagde. Hij stond in de ring voor een interview met een damesblad, speciaal voor de fotografe slechts gekleed in een leren string. Zij daagde hem uit, in haar strakke jeans en op hakken, en maakte gehakt van de indrukwekkend gespierde jongen. Na een paar goed gemikte klappen van Liza ging hij voor haar op z’n knieën. Even later werd hij door de trotse Liza aan een riem door de ring geleid, voor een joelend publiek met vooral vrouwen. Naakt, ontdaan van z’n string. Daar zorgden de vrouwen wel voor.
Toen Raymond zich onlangs liet kronen als de nieuwe kampioen, was Felicia het die de vraag stelde die iedereen wilde stellen. Of hij het aandurfde tegen Liza, het boksmeisje. Iedereen wist dat de bokskampioen eerst tegen Liza moest boksen, en haar verslaan, om als de sterkste te worden gezien. Raymond noch Liza waren erg happig. Raymond genoot van z’n nieuwe status en had geen zin in een prestigeduel met Liza, en… hij wilde zeker niet door haar verslagen worden. Liza vond dat ze haar punt gemaakt had en had genoeg van de macho-wereld die vond dat een man haar moest verslaan, om orde op zaken te stellen. Zo had ze een eerdere uitdager, Vincent, al een keer in haar tuin hardhandig op andere gedachten gebracht. Ze was er wel klaar mee.
Pas nadat Felicia een keer had geslapen met Raymond was hij er over gaan nadenken. Hij besefte ook wel dat hij er niet onderuit kwam en de slimme journaliste speelde handig op dat gevoel in. Met Liza had ze sindsdien een paar keer geslapen en een warme band opgebouwd en langzaam maar zeker was die er warm voor geworden. Liza had respect voor Raymond gekregen, voor z’n stijl en techniek en z’n houding, veel minder macho dan veel van z’n mannelijke collega’s. Ze wilde hem wel eens testen, kijken of ze hem ook aan kon. Uiteindelijk stemde ze toe en kroop Felicia over haar heen om haar lippen met een natte zoen te belonen. Beide boksers gingen voor het gevecht trainen en Felicia pookte het vuur lekker op met haar artikelen in de krant, gevolgd door items in talkshows. Felicia’s knappe uiterlijk deed de rest, ze spatte van het scherm.
Raymond liet niets aan het toeval over. In de afgeladen sportarena was hij scherp tot op het bot, wetende dat de wereld via een livestream meekeek. Het zou hem niet gebeuren dat dat meisje ook hem zou vernederen, zoals ze dat met z’n collega gedaan had. Naakt kruipend door de ring terwijl zij hem vasthoudt aan een riem. Hij had iemand stiekem naar Liza’s sportschool gestuurd om haar trainingen te volgen en wist zo wat haar wapens waren. Waar hij zich niet op had ingesteld was haar kleding. Liza kwam de boksring binnenstappen in een glanzende overjas en toen ze die uitdeed, zag Raymond dat ze een minuscuul kort broekje droeg bij een sport-bh, sexy roze schoenen en roze handschoenen. Ze had zich perfect gekleed voor dit evenement, live gestreamd op het internet. Liza liep naar Raymond toe, haar rode lippen getuit met de mondhoeken licht omhoog getrokken voor een licht sensuele lach. Hij was haar uitdager, maar hier, op dit moment, met deze scene, was er maar één jager, en dat was Liza, klaar om haar prooi op te vreten. Vlak voor Raymond maakte ze een kort kusbeweging met haar lippen, om met een ruk om te draaien en lekker uitdagend van hem weg te lopen. Voor Raymond restte niet meer dan een perfect zicht op haar kont, de half ontblote billen, perfect gevormd, stevig, bijna voor het grijpen… Raymond schudde even snel met z’n hoofd en vermaande zichzelf. ‘Niet doen, niet laten afleiden. Focus!’
Focus had Raymond. Z’n armen bleven strak bij z’n gezicht en wat Liza ook probeerde, ze kwam er niet door. Hij was als een muur voor haar. Z’n voetenwerk was vlug en Liza merkte dat ze niet in z’n buurt kon komen. Hij daarentegen wel bij haar. De eerste klap kwam halverwege de eerste ronde en zorgde er voor dat Liza twee stappen achteruit moest zetten om haar evenwicht te behouden. Ze hield het nog net vol tot aan de bel. In de tweede ronde kreeg Liza zelfs boegeroep van de fans omdat ze te passief was. Ze was in de overleefmodus, geen aanvallen, alleen zorgen dat ze niet geraakt werd. Raymond groeide in de wedstrijd en besloot in de derde ronde het tempo op te voeren. Twee harde klappen vonden hun weg tussen de handschoenen van Liza door en brachten haar aan het wankelen. Hij zag hoe Liza waziger naar hem keek, haar rood gestifte lippen nog steeds strak op elkaar, maar haar linkerhandschoen wat gezakt. Het was een grote kans en Raymond greep hem aan. Tot ontzetting van het publiek deed Liza weer twee stappen achteruit, maar nu had ze er niet genoeg aan. Bij de derde stap wankelde ze en bij de vierde viel ze met een plof op het canvas. Daar bleef ze even liggen.
5….6…7
Liza houdt oogcontact met de mooie journaliste, haar sexmaatje, ook vanavond weer mooi gekleed met een vlot jasje en strakke leren broek. Voor haar gaat ze door, zij is de motivatie geweest om de uitdaging van de bokskampioen aan te gaan. Felicia heeft het nooit direct gezegd, maar Liza weet dat Felicia haar hoger inschat dan Raymond. Felicia kent Liza’s doorzettingsvermogen en weet dat Raymond mentaal niet de sterkste is, snel onzeker. Kom, ze mag Felicia niet teleurstellen, tijd voor een psychologische tik. Ze strekt haar ellebogen en komt op haar knieën. Bij 8 staat Liza weer op haar benen. Ze knippert met haar ogen en stelt blij vast dat de acht tellen haar goed hebben gedaan, dat ze weer redelijk helder is, ondanks de klap van Raymond. Ze neemt zich voor nog even te verdedigen en de ronde naar huis te brengen. En dan..
Liza merkt echter een verandering bij Raymond. Zijn ogen staan minder fel en ze merkt dat het echte vuur bij de jongen weg is. Het is net of hij denkt de overwinning al binnen te hebben. Z’n klappen blijven komen, maar Liza kan ze gemakkelijker afweren. Belangrijker. De muur is weg. Haar tegenstoten raken nog steeds een handschoen van Raymond, maar er zit nu beweging in. Ze komt er een keer door, half weliswaar, maar toch. Liza slaat haar handschoenen hard tegen elkaar om zich op te peppen en ze meent een spottend lachje bij Raymond te zien. Oh nee, mannetje, zover is het nog niet, nog lang niet. De sportarena veert op bij de plotselinge uithaal. Ze schampt zijn linkerhandschoen, die haar stoot richting de kaak niet kan blokken, waardoor ze hem vol raakt op een gevoelige plek. Voor het eerst komt ze door en ze ziet dat Raymond een stap achteruit moet. Hij kijkt haar aan, verward, geschrokken.
Van haar plan om de ronde zonder schade door te komen stapt Liza meteen af. Ze gaat vol door nu haar tegenstander onzeker is. Hij houdt z’n ellebogen tegen z’n gezicht om de klappen af te weren, en wordt daarbij steeds meer tegen de touwen gedrongen. Liza raakt hem op z’n middenrif en van de verslapping die daarbij in z’n armen komt, maakt ze meteen gebruik door hem vol op z’n gezicht te raken. Twee keer achter elkaar via een razendsnelle links-rechtscombinatie. Raymond laat pardoes z’n armen zakken. De machinekamer in z’n hoofd kan even geen sturing meer geven aan de gespierde armen en Liza heeft nu vrij spel op het lichaam van Raymond. Ze gebruikt haar kansen goed en weet precies waar ze Raymond moet raken. Twee klappen, hard en precies gestoten, komen gericht aan en tot gejuich van een groot deel van het publiek kan de jongen dat niet meer hebben. Langs de touwen zakt hij naar beneden, plat op de grond en nu is het Liza die naar de neutrale hoek wordt gestuurd. Ze kijkt even naar Felicia, die met rode wangen van opwinding zit te kijken. Het gaat precies zoals zij had verwacht. Het boksmeisje slaat toe.
Nahijgend kijkt Liza naar hoe Raymond de telling ondergaat. Hij is geïrriteerd en neemt daarom niet de tijd om even de acht tellen af te wachten. Dit is z’n eer te na. Neergeslagen worden door een vrouw, niet hij. Bij drie hijst hij zichzelf alwaar op z’n knieën en bij vijf staat hij weer. Maar hij ziet er niet meer uit als een kampioen. Z’n armen hangen slap langs z’n lichaam, z’n motoriek is sloom. Liza kijkt op de klok en ziet dat er nog een halve minuut te gaan is in deze derde ronde. Ze besluit dat Raymond geen pauze meer mag hebben tussen rondes. Ze wil hem nu afmaken. Op het signaal ‘vrij’ van de scheidsrechter schiet ze op Raymond af en voor de jongen iets van beweging in z’n armen krijgt, stoot ze weer hard op z’n kaak. Het is Liza showtime nu en ze kan, door z’n slappe manier van verdedigen nu, dichter tegen hem gaan staan, om nog harder te slaan. Raymond kreunt klagend, terwijl hij zich weer, voor steun, tegen de touwen laat drijven door het meisje tegen over hem. Liza heeft geen boodschap aan het geklaag en stoot nog een keer op z’n kaak, gevolgd door een stoot met links tegen de zijkant van het hoofd. Raymond’s ogen rollen mee met het schudden van z’n hoofd, dat nu aanvoelt alsof hij in een achtbaan zit. Het duizelt en hij heeft geen enkele controle meer. Liza ziet het en weet dat ze bijna binnen is. Nog een paar tellen en ze benut die voor een harde uppercut met rechts.
Ze meent zelfs iets van een krakend geluid te horen, maar het effect is voor iedereen te zien. Raymond, de bokskampioen, die bij de vorige keer dat hij neerging nog probeerde iets vast te pakken, ploft neer, vlak voor de voeten van Liza. Ze steekt haar handschoenen in de lucht, omdat ze weet dat het gedaan is. De scheidsrechter weet het ook en telt de jongen vlot uit. Hij pakt Liza’s arm. Ze heeft gewonnen door Knock Out.
Blij kijkt ze naar Felicia die breed glimlachend terugkijkt alsof ze wil zeggen ‘Told you so!’ Liza maakt een triomfrondje door de ring en komt dan ook weer uit bij haar tegenstander die nog steeds buiten westen op z’n rug ligt. Tot haar verrassing ziet ze dat Raymond’s broek een enorme tent heeft gevormd en ze slaat van opwinding haar bokshandschoen voor haar mond. De mensen zien nu ook hoe de bewusteloze bokser een stijve piemel krijgt na klappen van deze sexy vrouw. Hij gijlt erop! Liza bedenkt zich niet en rukt met haar tanden het klittenband van haar bokshandschoenen los. Met beide handen vrij trekt ze de jongen z’n broek uit, waarbij ze z’n slip meteen meeneemt. Felicia likt haar lippen wanneer ze de enorme piemel ziet opveren op het lichaam van de bewusteloze jongen. Ze weet nog hoe lekker die pik voelde toen hij in haar kutje zat, de nacht nadat Raymond z’n eerste titel had gewonnen.
Nu is het geslacht onderdeel van Liza’s feestje. Met haar roze schoen duwt ze de piemel plat op de buik van de jongen, terwijl ze haar armen in een victory pose houdt. Fotografen verdringen zich om de ring om in te zoomen. Cameramensen zorgen ervoor dat de wereld via de livestream kunnen meekijken. De jongen geeft geen krimp, totaal van de wereld als hij is. Z’n piemel wordt gestuurd door instinct, door primaire opwinding na te zijn vernederd door een knappe, sexy en sterke vrouw. Liza speelt met de jongen voor het oog van de camera’s en net wanneer ze de piemel met haar laars speels rechtovereind duwt, begint Raymond aan een ongecontroleerd spuiten. Zonder dat hij beseft laat hij witte slierten sperma vliegen door de lucht om op de mat en zijn buik terecht te komen.
Met een brede smile loopt Liza nog een rondje door de ring, lekker sensueel haar mooie kont showend aan de verbouwereerde mannen. Ze pakt uit haar spullen een halsband en een riem en loopt ermee naar Raymond, die voorzichtig weer wat bij z’n positieven komt, verward rondkijkend naar de mensen om de ring. Hij ziet hoe z’n tegenstandster bij hem knielt en hem een halsband omdoet. Dan beseft hij z’n lot. Vernederd kijkt hij over z’n naakte lichaam en dan op naar Liza, de vrouw van wie hij verloren heeft. Ze trekt de riem strak en Raymond weet wat hij moet doen. Op z’n handen en knieën kruipt hij naast de roze laarzen, door de ring, zijn ring, maar nu van haar.
Terwijl Raymond zo kruipt ziet hij de vrouw zitten van een website, die hem laatst een aanbod deed voor een reportage met naaktfoto’s. Op internetfora praatten vrouwen uitgebreid over Raymond’s geslacht, fantaserend over de vorm, op basis van wat ze van hem gezien hebben op foto’s tijdens trainingen en in zwembroek op het strand. Raymond zou veel geld kunnen krijgen voor een fotoshoot. Hij leest de teleurstelling van het gezicht van de vrouw. De fotoshoot is niet meer nodig. Raymond voelt hoe z’n piemel bengelt tussen z’n benen. Voor iedereen te zien, leeg gespoten, na te zijn vernederd door een meisje, het boksmeisje.
Het bericht Boksmeisje door andere ogen (9) – de uitdaging verscheen eerst op Sexverhalen.com.