Miranda zit bij mij in de klas, ze is 24 jaar en heeft lekkere borsten Cup C. En ze heeft lekker geile strakke billen. Ik Johan ben ook 24 jaar, normaal postuur en een lekkere grote penis. Miranda was pas op zichzelf gaan wonen, ze vroeg of ik haar slaapkamer wilde behangen. Dat zag ik wel zitten, omdat een oogje op haar had. Zaterdag zou ik al vroeg langskomen.
Zeven uur ‘sochtends belde ik aan, maar er deed niemand open.Ik besloot om achterom te lopen, toen ik binnen kwam lag ze naakt op de bank. Ze had haar benen uit elkaar.ik keek zo tegen haar opgezwollen lippen aan. Ik kleed mij snel uit, en ga naakt op haar liggen. We gaan gelijk tongzoenen, ik voel m’n pik hard en stijf worden. Met één stoot manouvreer ik hem haar geile kut binnen. Ooooooooh Joooohannn wat doe je nuuuu. Ooooooooh wat lekker!!!!!!!!!
M’n pik zat er helemaal in en begon te neuken. Eerst langzaam op en neer Ooooooooh mmmmmm sneller!!!! Toen ging ik wild en snel te keer, Ooooooooh ik wist niet dat behangen zo lekker was. Ooooooooh wat een lekker ontvangst. Aaaaaa Ooooooooh mmmmmm jaaaaaaa. We beginnen te trillen en schudden. Miranda klemt haar benen om mijn heupen, Mirandaaaaa ik kommmmmm, ik ooooook!!! Hevig kreunend spoot ik acht ferme stralen haar baarmoeder in. Ooooooooh yes wat lekker!!!
Je hebt nu kans dat je zwanger wordt. Nou en! Ik ben toch al weken verliefd op jou. Ik wil graag dat je hier komt wonen, dan kunnen we elke dag neuken! We lagen lekker uit te hijgen, plotseling ging ze naar de keuken. Ze kwam terug met twee longdrink glazen vol met whisky. Zo in één keer leeg drinken, dan lukt behangen niet meer hoor!!! Dat was een smoes, ik wilde neuken.
O, ja neuken doe ik ook liever als behangen, en ja ik trek bij jou in. Ik ga gelijk m’n mam bellen….. Mam ik ga per direct met Miranda samenwonen, we zijn smoorverliefd op elkaar. Kan jij een hobby kamer van mijn kamer maken…. Dat wil je zo graag??? Euh ja dat is goed. Miranda begon mij af te trekken, Ooooooooh Mirandaaaaa.!!!!I Ik hoor het al….. Ga maar snel door waar jullie mee bezig zijn.
Noem je dat behangen??? Jaaaaa. Moeder hangt op…..
Ooooooooh Mirandaaaaa ga dooooor…… Jaaaaa
Vijf dikke klodders spoten in Miranda’s gezicht en haar.
Wat kan jij aftrekken en pijpen!!! Vaker gedaan???
Nee ik heb op jou gewacht. Je bent een schat!!!!
Miranda belt Johan’s moeder. Sorry mevrouw van daarnet…
Ik wordt ook zo geil van Johan…. Geeft niets hoor!!! Hij is ook lekker, net als z’n vader. Ik ga z’n vader verleiden… Heb ook zin gekregen. Tot snel….
Johan begint Miranda te beffen, wat heb jij een lekkere geile kut. Mmmmmm!!!!!! Ooooooooh Johannnn dooooor gaaaan. Jaaaaaaa Ooooooooh lekkkkerrrr. Jaaaaaaa Hevig schokkend komt ze klaar…..
Zo nu eindelijk onze glazen in één teug leegdrinken….. Één twee drie!!!! Ooooooooh sterk spul zeg….. Zeg dat wel, ik word zweverig en nog geiler. Kom we gaan in de tuin neuken!!!!!! M m m maar dan zien de buren ons!!!
Nou en!!!! Dan kunnen ze zelf ook bezig gaan. Wij hebben de hele dag door geneukt.
Maar dat vertel ik later. 😝💋😚😅😍😍Uhu by
Het bericht Behangen bij… verscheen eerst op Sexverhalen.com.