Door mijn scheiding, haast een jaar geleden, omdat mijn vrouw bij een ander was gaan wonen, bleef ik alleen in een vrij groot 4 kamer huis, op de achtste etage achter. Naast mij stond al een tijd, een huis leeg, toen ik op een gegeven moment, toen ik lekker in de zon op balkon zat, hoorde ik iets op het balkon naast me. Ik keek voorzichtig ongezien over de balustrade, en zag alleen een vrouwtje van een jaar of twee/ drie en twintig op het balkon staan. Zo, dacht ik, er komt een jong gezin naast me wonen, dan zal het wel met de rust gedaan zijn, wand een vier kamer woning krijg je toch niet als je alleen bent. Ik schonk er verder gaan aandacht meer aan, omdat ik me nooit met buren op hield, dus ik had haar nog nooit aangesproken Het bleef rustig naast mij, dus ik vond het best zo.
Ik kwam op een dag, terug van het boodschappen doen, toen dat vrouwtje net post uit haar bus had gehaald. Ik zag zo terzijde, dat het maar een kort briefje was, wat ze aandachtig stond te lezen. Zo, zei ik, slecht nieuws, je staat het zo geïnteresseerd te lezen! Ik weet het eigenlijk niet zei ze, want ik snap niet wat er precies staat, het zijn van die moeilijke woorden. O, zei ik, dan kan uw man of vriend het wel voor u doen toch? Die heb ik niet hoor, zei ze een beetje lachend, ik woon maar alleen. O, zal ik dan eens voor je kijken, zei ik, en zei gaf mij gewoon het briefje, wat ik even snel probeerde door te lezen. Het was echt een briefje met veel moeilijke woorden, die echt niet voor een ander oren bestemd waren, dus zei ik: Eh, ik zal het boven, als we alleen zijn, wel even voor je in gewone taal vertellen. Wand er stonden woorden is als:Notoir, Sujet, geagiteerd, Zwichten, ongegeneerd, Onverwijld, Copuleren, onaneren, escaleren, onverwijld, had ik al gelijk door waar het over ging.
Boven gekomen gingen we haar huis binnen, en vroeg ik, moet ik de hele brief voor lezen?Nee dat hoeft niet hoor, zei ze, als ik maar weet wat die moeilijke woorden zijn, de rest kan ik zelf wel. Ik zal de moeilijke woorden wel voor je opschrijven goed? Ik pakte mijn notitie boekje en schreef op een blaadje: Notoir = al om bekent, Sujet=is slechte kerel, Zwichten= bezwijken, ongegeneerd=on fatsoenlijk, onverwijld=onmiddellijk, onaneren= vingeren, escaleren = uit de hand lopen, Copuleren = neuken, . Nou als ik zo lees, begrijp ik het briefje wel, zei ik. Nou zei ze, ik begrijp het nog niet helemaal hoor, wat bedoelen ze nou? Ach, ik zal het in het kort voor je uitleggen wat er dan echt staat: Het is ons alom bekent dat je met slechte kerels om gaat, waar jij snel voor zal bezwijken, als ze je on fatsoenlijk vingeren, wat uit de hand zal lopen, en je dan ook neuken, wij zullen dan onmiddellijk in grijpen, en je weer plaatsen! Ik keek haar aan, en zag dat ze een rode kleur ervan kreeg. Is dat echt zo, vroeg ik, maar ik ben geen slechte kerel hé? Nee maar jij ben geen jongen meer, jij ben al een man!Ja ik ben een stuk ouder dan jij, maar zou je nou voor me bezwijken, als ik je nou zou gaan vingeren? Zou dat dan bij jou uit de hand lopen, en willen neuken?Ze dorst me haast niet aan te kijken, en stamelde: Ja, misschien wel, maar daar kan ik niets aan doen, ik ben gewoon snel geil, als een iemand aan mijn kut zit, en zeker als hij me gaat vingeren, daarom zit ik nu in begeleid wonen, en houden ze me in de gaten, dat er geen jongens bij mij komen!
Nou, daar geloof ik niets van, dus als ik zo doe, stak mijn hand onder haar rokje, deed haar string opzij, en duwde een vinger in haar kut. Ze begon ineens zwaar te hijgen, en drukte zich stevig tegen mijn hand, en zei: O, waarom doe je dat nou, je heb zelf gelezen dat ik daar geil van word, Oooo je ben dan wel ouder ik, maar wil je me nou ook lekker neuken? Maar meisje, zei ik, terwijl ik haar gewoon door bleef vingeren, vind je het dan niet erg, dat ik ouder ben dan jij? Nee, nee, maak me niet meer uit, haal je vinger uit mijn kut, en duw je pik en in, en neuk me, neuk me, dat doe je toch wel voor me, je voelt toch zelf wel dat ik nu een drijf natte kut heb, dus neuk me nou maar. Eh, ja, ik wil je heus wel neuken hoor, wand je hebt zo te voelen wel een lekker kutje, zei ik, maar als die persoon van begeleid wonen nou komt, wat dan? Wees maar niet bang, die komen alleen ’s avond laat pas kijken, omdat de jongens altijd ’s avonds kwamen, en dan de hele nacht bleven. Ze begon te trillen op haar benen, trok ze me toen mee naar de slaapkamer, waar zij haar, en mijn kleren snel uit trok, mij op bed duwde, boven op me ging zitten, liet mijn pik totaal in haar kut verdwijnen, en smeekte: Kom, neuk me, neuk me voor ik gek van geilheid word! Gho, wat was die meid geil zeg.
Ik had zelf gedacht dat ik maar een one night stand zou zijn, maar toen zij zo te keer ging, waarbij ik een mooi gezicht had op haar grote tieten die bij elke wip op en neer slingerde, en ik zag hoe haar kut over mijn pik bewoog, zou ik wel vaker met haar in bed willen liggen, als we de kans kregen, en van die begeleider af konden komen! En die kans kwam er wel, wand toen deze ’s avonds kwam, stelde ik voor dat ik als haar buurman op haar zou letten, wat hij dankbaar aan nam. Nou ik lette goed op haar dat ze geen rare sujet in bed nam, wand vanaf die tijd lag ik elke nacht in bed, en hoefde ze echt niet meer te smeken om geneukt te worden.
Het bericht Begeleid wonen verscheen eerst op Sexverhalen.com.