‘Hey, knapperd!’ Met een brede glimlach liep Nieke in de zinderende hitte het stijle gravelpad af. ‘Goede reis gehad?’ Ze knikte; eenmaal dichtbij zag ik hoe bruin ze was geworden: ‘Knapperd? Heb je jezelf al eens bekeken? Je ziet er prachtig zomers uit.’ Ik gaf haar een kus in haar nek. Oh, wat rook ze lekker! Net voordat ik haar wilde kussen hoorde ik op de parkeerplaats nog een portier dichtslaan. ‘Faas? Linda is op het laatste moment met ons mee op vakantie gegaan; ik heb haar meegenomen.’ Ze keek me met een schuldbewust gezicht aan: ‘Sorry?’
Nieke was twee jaar geleden gescheiden; ze had de kinderen de eerste anderhalve week meegenomen met kamperen. Halverwege de vakantie wisselde haar ex wisselde haar af voor het tweede deel van de vakantie. Vlak voordat ze naar Nederland vertrok had ik Nieke het adres ge-appt met de boodschap dat als ze nog een weekje met mij wilde ontspannen dat ze naar die plek moest komen. En om haar te verrassen had ik ergens diep tussen de Franse heuvels een romantische gîte aan een bergstroompje gehuurd. Linda had haar gesteund tijdens de scheiding en was Nieke’s beste vriendin geworden.
‘Ik had inderdaad een ander idee bij mijn uitnodiging, maar kan het niet erg vinden dat Linda erbij is.‘ zei ik eerlijk. Linda kwam aansloffen; ik omhelsde haar en gaf haar een dikke kus op de wang: ‘Welkom!’ ‘Echt waar? Ik kan me voorstellen dat je alleen met Nieke wilde zijn?’ ‘Ja, dat was mijn plan. Maar jij bent altijd welkom. Kom mee!’ Ik nam beide dames bij hun middel en kuierde tussen hen in naar het huisje.
‘Er is genoeg ruimte voor ons alle drie. Binnen blijft het overdag heerlijk koel.’ legde ik uit: ‘Daar zijn de keuken en woonkamer; je kijkt uit op de tuin en het riviertje. Linda, slaap jij op die slaapkamer?’ Ik wees naar een gesloten deur: ‘Tweepersoonsbed en een eigen douche. Kamperen is heerlijk, maar luxe is ook fijn, nietwaar?’ Lachend liep Linda haar kamer in en ik duwde Nieke voor me uit naar onze slaapkamer aan de andere zijde van de gang. ‘Sorry! Echt waar!’ fluisterde Nieke nog een keer terwijl ze haar armen om mijn hals sloeg: ‘Vannacht ben ik helemaal van jou. Beloofd.’ Als voorproefje kreeg ik een heerlijke lange kus. ‘Ai, ik heb je gemist schatje.’ zuchtte Nieke. Mijn shorts bolde op bij haar aanraking. ‘Ah, jij mij ook zo te voelen. Zo’n enthousiaste begroeting moet ik natuurlijk wel belonen.’ Ze trok mijn shorts en zwembroek naar beneden en duwde me op bed. ‘Hmm, misschien had ik toch alleen moeten komen.’ kreunde ze: ‘Kom hier met je lekkere pik.’ Nieke pakte mijn paal en loodste me vakkundig in haar mond. Nog geen vijf tellen later zwaaide de deur open. ‘Nieke?!’ begon Linda al op de gang: ‘Heb je misschien mijn biki… OOOH! Sorry!’ Nieke liet me uit haar mond schieten en mijn pik zwiepte heen en weer: ‘Jezus, meid! Kloppen?!’ ‘JAH! Kan ik er iets aan doen? Wist ik veel dat je maar dertig seconden nodig had om… Om… Ja, whatever!’ Ongemakkelijk lachten we de spanning weg. Nieke borg mijn half harde pik snel op. ‘Mijn bikini zit in jouw weekendtas. Mag ik ‘m?’ Nieke viste Linda’s bikini uit de tas en wierp ‘m met een boogje naar haar toe: ‘Je bent hier nu toch, kleed je hier maar meteen om.’ Verbaasd zag ik hoe Linda en Nieke tegelijk uit hun kleren stapten en hun bikini’s aantrokken. Ik kon niet anders dan naar beide dames kijken. Nieke kende ik al; ze was heerlijk blond, haar tot over haar schouders en had een mooi stevig lichaam. Linda was kleiner; ook een mooi lichaam, maar voller. Haar borsten trokken mijn aandacht. Nieke’s borsten waren mooi gevormd met een kleine B cup; Linda daarentegen leek me een ruime E cup te hebben. ‘Zo.’ schertste de donkerharige Linda: ‘Echt verlegen is ie niet.’ Nieke lachte toen ik betrapt in de verdediging schoot. ‘Wat?! Ik niet verlegen? Maar jullie…’ Linda en Nieke schaterlachten om mijn gestuntel. ‘Ach.‘ verzachte Nieke: ‘Ze heeft jou net ook gezien; nu zijn jullie geen vreemden meer, hè.’ ‘Wauw, ik ben in ieder geval in prachtig gezelschap. Ik moet afkoelen… Jullie ook wat te drinken?’
Druk babbelend kwamen de meiden de tuin ingelopen, maar in de tuin vielen ze stil. ‘Faas, het is hier echt prachtig.’ Linda keek rond en liet de rotsen, het bos en de rivier op zich inwerken. Nieke was doorgelopen naar de rivier wat mij de mogelijkheid gaf om Linda nog eens van een afstandje te bekijken. Ze had ongelooflijk mooie vrouwelijke vormen! Een heerlijke volle kont in een donkerblauw bikinibroekje terwijl het topje worstelde om haar tieten binnenboord te houden. Haar knotje onthulde een sierlijke hals onder lichtbruin haar. Ook Linda was schitterend gebruind tijdens het kamperen. Voordat het op zou vallen zei ik: ‘Hebben jullie alleen maar in het zwembad gelegen?’ Maar het was al te laat, Nieke keek me met een onleesbaar glimlachje aan: ‘Nee, niet alleen in het zwembad.’ De pauze die ze liet vallen prikkelde me. Daarna ging Nieke verder waardoor het leek dat er niets was gebeurd: ‘Nee, we hebben eigenlijk van alles gedaan met de kinderen. Er was een meertje in de buurt waar we een paar keer zijn gaan zwemmen. En we hebben op de heetste dag een grottentocht gemaakt. De meiden vonden het prachtig om daar te zijn en wij konden eindelijk afkoelen. Ik ben nieuwsgierig hoe het met ze is. Ik mis ze.’ Een zweem van melancholie gleed in haar ogen; vlug pakte ik Nieke vast om haar een dikke knuffel te geven. ‘Zo te horen hebben jullie een geweldige week samen gehad. Was het fijn?’ Nieke knikte terwijl ze haar gezicht tegen mijn borst drukte.
De rest van de dag streden flessen water en wijn om als eerste leeg te raken; Linda bleek gemoedelijk gezelschap en met z’n drieën hadden we het prima naar ons zin. Als avondeten aten we zo’n beetje alles kaasjes en worstjes op die ik in de koelkast had. ‘Morgen maar boodschappen doen.’ zei ik kijkend in de lege koelkast. ‘Wacht even!’ zei Linda: ‘We hebben nog in de auto liggen. Ben zo terug.’
Nieke keek haar na en draaide zich naar mij: ‘En? Hoe gaat het met je?’ ‘Prima.’ ‘Schatje? Wat vind je van Linda?’ ‘Ze doet het goed. Past er prima bij; ik vind het gezellig dat ze er is.’ ‘Wil je met haar naar bed?’ Ik schrok van Nieke’s directe vraag: ‘Uhm. Huh? Wat?’ ‘Zou je met haar naar bed willen?’ vroeg Nieke terwijl ze me aankeek. Ze keek niet afkeurend of alsof ze op zoek was naar een antwoord dat ze niet wilde horen. Eerder informerend, nieuwsgierig. ‘Hmm, ik vind haar aantrekkelijk.’ zei ik mijn woorden voorzichtig kiezend: ‘In een andere situatie zou dat kunnen gebeuren.’ De lijntjes naast Nieke’s ogen werden dieper terwijl ze me aandachtig aankeek. Daarna kreeg ik een tongzoen en ging de avond weer verder.
‘Dames? Het is voldoende afgekoeld. Ik ga een rondje hardlopen. Ben over een uurtje terug.’ Toen ik de deur uitliep, kreeg ik in koor een ‘Au revoir’ nageroepen. De warmte was deze avond tussen de heuvels blijven hangen waardoor ik de temperatuur verkeerd had ingeschat. Het zweet gutste van mijn lijf en een klein uur later liep ik de laatste meters bekaf om het huisje naar de tuin. ‘Dag mooie man.’ Linda stond me bevallig geleund tegen de pui op te wachten. Ze plukte veelzeggend aan de touwtjes van haar bikinibroekje: ‘Wat zeg je ervan?’ Ze haalde me uit m’n hardloopbubbel en ik twijfelde of ik haar goed begreep. Ondanks dat ze me direct opgewonden maakte reageerde ik waakzaam: ‘Waarvan bedoel je?’ Ze lachte ontwapenend: ‘Nou, je mag me wel uitpakken hoor.’ Nu kreeg ik het nog warmer dan ik het al had. Mijn gedachten gingen alle kanten op; het kostte een moment voordat ik reageerde: ‘Ik vind je werkelijk prachtig.’ Ik bekeek haar nog eens. ‘Hmm je bent sexy. Maar ik pak je niet uit. Hoe graag ik het ook wil. Nieke en ik hebben het heerlijk samen en ze is belangrijk voor me.’ Met dezelfde geheimzinnige glimlach als vanmiddag stapte Nieke vanuit de keuken de veranda op: ‘En als Nieke nou eens wil dat je Linda uitpakt?’
Zowel Nieke als Linda keek me, heerlijk over the top, bijtend op hun onderlip uitdagend aan. ‘Ik… uhm. Denk je dat…’ stotterde ik. Nieke sloeg haar arm om mijn schouder en wreef met haar andere hand over mijn snel groeiende pik. ‘Hhm! Wow! Jullie hebben dit gepland.’ Linda en Nieke knikten afwachtend; de spanning en opwinding was van hun gezichten af te lezen. ‘Dat Linda vandaag de slaapka..’ ‘Vooropgezet.’ grijnsde Nieke. ‘Dat Linda mee is gekomen?’ vroeg ik. ‘Linda zou eigenlijk terugvliegen. Maar na je uitnodiging stapte ze in.’ legde Nieke uit. ‘Het voor mijn neus omkleden en rondhuppelen in jullie bikini?’ ‘Allemaal om je gek te maken.’ antwoordde Linda. Ik slikte en voelde dat mijn keel droog was geworden: ‘Dat is jullie gelukt. Ik moet wat drinken.’ Nieke keek Linda aan: ‘Meisje? Hou jij je met hem bezig? Ik pak zo een glas water voor deze arme jongen.’ Linda leunde naar voren om me te kussen; ik wachtte haar mond op, maar vlak voordat ze me zou kussen week ze af en kuste Nieke die nog om mijn schouder hing. ‘Oh fuck! Wat een tease!’ Geklemd tussen twee weergaloze lichamen moest ik toekijken hoe Nieke en Linda elkaar kusten. Linda peuterde mijn pik uit mijn hardloopshorts en ging giechelend door haar hurken. In het schemerlicht zag ik haar ogen twinkelen; het volgende ogenblik kneedde ze mijn ballen en stroopte mijn voorhuid naar achter. Haar tong streek langs mijn eikel: ‘Je smaakt zout. Lekker.’ Linda nam de tijd om mijn eikel te leren kennen; haar tong volgde de contouren en langzaamaan verdween ik tussen haar lippen. Ik kreunde en lachte tegelijk: ‘ooohmm Wat een verrassing, meiden.’ Ik draaide mijn gezicht naar Nieke die mijn mond met een onstuimige opgewonden zoen ontving. ‘Jezus Faas, wat is dit geil om te zien.’ ‘Ik kan niet geloven dat je dit ok vindt.’ zei ik nog steeds argwanend. ‘Hahaha, geniet maar gewoon.’
‘Zo Lin, heb je het naar je zin, meid?’ Nieke stond weer tegen me aan en drukte een koud glas water in mijn handen. Nieke keek hoe haar vriendin me enthousiast afzoog. ‘Ik vind het ok hoor. Het wind me wel erg op, merk ik. Het is nooit ter sprake gekomen, maar Linda en ik zijn voordat ik jou leerde kennen een tijdje samen geweest.’ Nieke aarzelde: ‘Het plan om je samen te verleiden is twee dagen geleden ontstaan. Na je uitnodiging kregen we…’ ‘OH!’ kreunde ik. ‘Haha pijpt ze lekker, schatje? Na je uitnodiging kregen we ‘s avonds nadat de meiden op bed lagen nogal wat geile fantasieën.’ Linda’s aandacht verslapte en ik merkte dat ze mee luisterde. Linda proeste een klein lachje door haar neus toen ik mijn hand op haar achterhoofd legde en over mijn pik heen en weer bewoog. Nieke nam een lange pauze: ‘’s Nachts, in de tent heb ik Linda verleid.’ ‘Ik hoop niet dat je het erg vind.’ voegde ze er zacht aan toe. ‘Linda, hoe was het?’ Geschrokken doordat ik haar wat streng aansprak keek ze omhoog; het beeld was fantastisch! Mijn pik omklemde ze met beide handen terwijl ze me met grote ogen aankeek. Ze slikte wat speeksel weg: ‘Ja. ahm, het was weer als toen.’ ‘Dat zegt me weinig. Vertel.’ ‘Nou, we hebben elkaar heerlijk gestreeld en…’ ‘En?’ ‘Elkaar ontzettend lekker klaar gebeft.’ vulde Nieke grinnikend aan. ‘Je bent een rotzak; ons de stuipen op het lijf jagen alsof we iets stouts hebben gedaan.’ ‘Nah, ik kan er niet wakker van liggen. Ga door.’ gromde ik naar beneden. Zichtbaar opgelucht sloot Linda haar lippen weer om mijn eikel. Nieke sloeg haar arm om mijn nek en kuste me: ‘Wil je weten wat onze laatste fantasie was voordat we in bed belandden?’ Ze wachtte mijn antwoord niet af, bracht haar lippen bij mijn oor en fluisterde: ‘Linda en ik hebben allebei nog nooit een trio gehad.’
Het bericht Bed and breakfuck verscheen eerst op Sexverhalen.com.