Na twee dagen brachten Nieke en ik Linda naar het vliegveld; ze moest werken maar we hadden met z’n drieën een paar prachtige dagen achter de rug. Zowel Nieke als Linda hadden erop gezinspeeld dat dit geen definitief afscheid was. Ik vond het allang prima.
Een paar dagen genoot ik met Nieke van de rust en stilte van de prachtige gîte aan het beekje. ‘Niek, eten we vanavond een hapje in het stadje?’ ‘Ja sure, lijkt me leuk.’ Ze liep naakt langs me en drukte op weg naar het water een kus op mijn mond. ‘s Avonds was het nog warm en Nieke trok een luchtige jurk aan: ‘Niemand ziet toch dat ik geen ondergoed draag?’ Ze keek me ondeugend aan en ik wist dat het haar niet uitmaakte zolang ze mij maar kon plezieren.
We vonden een romantische bistro waar we vriendelijk werden bediend door de eigenaresse en een jonge ober. Al vanaf het begin zag ik Nieke naar onze ober Guy kijken. Het was een goed gebouwde jonge kerel met een charmant nonchalante houding; ik snapte dat ze hem interessant vond. De eigenaresse was bezig in de keuken en alle andere gasten waren naar huis toen ik Nieke confronteerde met haar geflirt: ‘Waar ben je mee bezig? We zitten hier romantisch met z’n tweeën en jij zit de ober op te geilen.’ Betrapt maar vooral vol ongeloof keek ze me aan. Fel diende ze me van repliek: ‘Ja? En? Jij neukt drie dagen lang mijn vriendin en ik mag niet eens naar een spannende vent kijken?’ Ik lachte Nieke vierkant uit; ook al had Guy ons vriendelijk doch professioneel bediend, ik had allang gezien dat hij bloedgeil van Nieke werd. Het deed me goed dat Nieke waarschijnlijk een nat kutje van hem kreeg. Ze had mij met Linda gedeeld en zij mocht wat mij betreft ook iets spannends uitzoeken.
Guy hield ons na Nieke’s uitbarsting in de gaten, toen Nieke naar de wc ging, riep ik hem: ‘Guy. L’addition s’il vous plait? And I’d like to ask you a favor.’ ‘Oui, monsieur?’ zei hij geïnteresseerd. ‘My girlfriend needs an extra dick. Would you join us tonight?’ Ik lachte veelbetekenend naar ‘m. Guy glimlachte vriendelijk: ‘Oui, monisieur. Je comprends.’ Ik gaf hem een briefje met ons adres: ‘à dix heurs?’ En gebaarde hem stil te zijn en mij op te zoeken als hij aankwam. Hij wilde nog wat vragen, maar hoorde de toiletdeur dicht vallen. Hij maakte lachend een kleine buiging en liep naar bar om het geld voor de rekening te wisselen. Nieke was nog, terecht, chagrijnig door mijn opmerking en kwam hoorbaar ontstemd aanlopen. ‘Kom hier.’ basste ik. Verbaasd maar geïnteresseerd door de onverwachte wending kwam ze bij me staan en liet zich vastpakken. Ik keek snel waar de eigenaresse was en zei: ‘Trek je jurkje omhoog.’ ‘Maar…’ ‘Nu!’ siste ik hoorbaar voor Guy die onze richting op keek. Guy lachte breed toen hij tegen Nieke’s kont en kutje aankeek.
Hoogrood tippelde Nieke achter me aan toen ik naar de auto liep: ‘Waar was dàt goed voor?’ Ze gilde bijna, kokend van woede. ‘Bek dicht, vuile slet! Die arme jongen was de hele avond al naar je aan het kijken en ik wilde hem een goed einde van de avond bezorgen.’ beet ik haar honend toe. ‘Tegen de auto en til je jurkje op.’ Te verbaasd om te reageren draaide Nieke zich om en trok inderdaad haar jurkje omhoog. ‘Je hebt een fabuleuze kont, meisje.’ Ik ging achter haar door mijn knieën en likte de opening van haar kutje: ‘Je smaakt lekker. Thuis ga je douchen en maak je je mooi voor me.’ In de auto was het stil totdat Nieke plotseling hardop begon te lachen. Blijkbaar was haar boosheid gezakt: ‘Hahaha, het gezicht van die arme ober.’ Ik grinnikte mee: ‘Jah, dat had ie waarschijnlijk niet verwacht.’ Op de terugweg kon Nieke niet van me afblijven, maar ik wimpelde haar steeds speels af. Dit werkte precies zoals ik verwachtte, Nieke zat ongedurig en bloedgeil naast me. Een paar kilometer voordat we thuis waren verhoogde ik de spanning nog verder: ‘Die ober… Hoe heette hij ook alweer?’ Nieke reageerde direct: ‘Guy.’ ‘Oh ja. Haha dat weet je snel te vertellen. Ik vond het een knappe vent. Leuke kerel.’ Nieke’s bevestiging kwam er hummend en zwoel uit.
Ik liet een pauze vallen. ‘Wat zou je ervan vinden om twee kerels te hebben die alles voor je doen?’ Opnieuw reageerde Nieke snel: ‘Oh Faas! Stop alsjeblieft! Ik ben al ontzettend geil en je moet me zometeen neuken anders ontplof ik!’ ‘Maar wat zou je ons met je laten doen?’ ging ik onverstoorbaar verder. ‘Klootzak. Hmm. Twee zei je?’ Ik knikte en zag dat ze haar vingers onder haar jurkje schoof. ‘Ik weet het niet. Oh man ik ben veel te geil om na te denken.’ Het werd heel stil: ‘Niek? Wat ben je aan het doen?’ ‘Hmmm. Niets. Hoezo?’ kreeg ik loom terug. ‘Zit je aan jezelf?’ grinnikte ik. ‘Nee.’ loog ze: ‘Ik zou jullie allebei willen pijpen.’ Ze kreunde zacht met haar ogen dicht: ‘Jullie torenen hoog boven me uit terwijl ik je aftrek en hem in mijn mond bevredig. Ik ben verliefd op jou, maar hij maakt me zo heet dat ik niet van jullie af kan blijven. Eigenlijk wil ik alleen maar dat jullie zo intens met me bezig gaan dat ik mezelf verlies. Alles verdwijnt om ons heen en alleen jullie lijven, harde piemels in me. Het maakt niet uit waar. En terwijl jij en ik kussen, neukt hij op me in totdat ik gillend klaarkom.’
Ik pakte Nieke’s pols en verstoord keek ze op: ‘Stop maar meisje, anders kom je nu al gillend klaar.’ Ze mopperde iets en trok daarna braaf haar jurk recht.
‘Niek?’ In het zachte licht van het lampje bij de deur stopte ze. Ik pakte haar middel vast en drukte een lange zoen op haar mond. ‘Douche je je overal.’ Nieke knikte en liep voor me uit de hal in; halverwege keek ze steels over haar schouders en liet haar jurk van haar schouders glijden. Tot over mijn oren keek ik mijn prachtig gebruinde vriendin na.
‘Wow meisje, wat zie je er mooi uit!’ Nieke kwam bijna geluidloos de kamer binnen lopen. ‘Dank je.’ En ze paradeerde voor me langs; ze liet alles zien en sloeg geen plekje over. ‘Je ruikt heerlijk. Ik kan maar niet stoppen om naar je te kijken. Kom eens hier?’ Ik maakte ruimte op mijn schoot en trok haar ruggelings naar me toe. Schrijlings zat ze op schoot en kroop tegen me aan; ze fluisterde: ‘Ik vind het fijn om bij je te zijn.’ Daarna kuste ze mijn haren, nek en mond. ‘Waar is je opwinding gebleven? Heb je je onder de douche klaargemaakt?’ ‘Nee, ik vind het gewoon fijn om bij je te zijn. Die geilheid gloeit heel dicht aan de oppervlakte, hoor. Voel maar.’ Nieke sloeg een been over mijn knie, pakte mijn hand en drukte de vingers tegen haar poes. ‘Oh ja.’ ze lachte opgewonden: ‘Heel erg aan de oppervlakte.’ Minutenlang verloren we ons in zoenen en masseerde ik haar kutje om haar verder op te winden. Tot twee keer toe bracht ik haar naar een climax, maar stopte voordat ze klaarkwam.
‘Niekje?’ ‘hmmja?’ ‘Ik heb iets in de auto laten liggen.’ Ik zette haar in de stoel. ‘Ik ben zo terug.’ Ik had de auto al aan horen komen en liep naar de voorkant van het huis om Guy op te vangen. ‘Bonsoir, Guy. Je m’appelle Faas. Bienvenue.’ ‘Salut, Faas. Merci.’ Ik lachte hem toe en zei: ‘Nieke is waiting and doesn’t know you’re here. I have a cold beer for you inside.’ Terwijl we om het huis liepen gaf ik hem nog wat pointers voor de avond: ‘I asked what Nieke wants to do with two guys. We’re both here to do what she wants.’ Guy knikte serieus; blijkbaar was ie toch wat zenuwachtig. ‘And to fuck her a lot.’ voegde ik eraan toe om het ijs te breken. Guy grinnikte en stak zijn duim op. ‘I’ll tell you what to do, ok?’ Opnieuw een duim omdat we vlakbij de deur waren aangekomen.
‘Schatje, ben ik weer.’ zei ik zo neutraal mogelijk omdat ik toch ook zenuwachtig was geworden. ‘Gelukkig.’ zuchtte ze: ‘Ik miste je al. Wat was je vergeten?’ ‘Je ober.’ Ze zag ons niet omdat haar stoel met de rug naar de deur stond. ‘Wat zeg je?’ Ik stak mijn hand uit, ze pakte mijn hand en stond vervolgens als een ware diva op. ‘Ik heb je ober voor je meegenomen. Doe je best, hij heeft honger.’ Nieke stond in vol naakt ornaat voor Guy en mij. Van schrik slaakte ze een schelle gil; haar ogen had ik nog nooit zo groot gezien. ‘FAAS!’ gilde ze: ‘Wat is.. Hoe kom je ero…’ ‘Schatje, dit is Guy.’ zei ik zo luchtig mogelijk: ‘He’s here to give you a good time.’ Guy bekeek Nieke eens uitgebreid, glimlachte uiterst ontwapenend en zei: ‘Enchante, madame.’ Hij boog voorover en kuste de overdonderde Nieke twee keer op de wang. ‘Nieke, don’t be so shy. Give our guest a proper kiss.’ En gaf haar een zetje in Guy’s armen. Er ging een kleine steek van jaloezie door mijn maag toen Nieke Guy een kus op zijn mond gaf. Die kus werd al snel opgevolgd door een tongzoen die zelfs mij opwond.
Ik liep naar de keuken en pakte twee koude biertjes, toen ik terugkwam stonden ze ongemakkelijk kennis te maken. ‘Elle est jolie, n’est-ce pas?’ vroeg ik Guy ‘Oui, trés jolie, Faas. Trés jolie.’ Hij pakte het biertje aan en duwde Nieke weer mijn kant op. ‘No drinks for me?’ informeerde Nieke lachend. ‘You’ll have to earn your drink. On your knees and show us what you told me in the car.’ De ongemakkelijke spanning maakte plaats voor een heel andere spanning; Nieke gooide haar armen om mijn hals en kuste me hartstochtelijk. ‘Je bent de allerbeste. En je hebt nog een mooi jong uitgekozen ook.’ Ook Guy kreeg een daverende tongzoen; Nieke slaakte een opgewonden kreetje toen Guy zijn hand op haar kont legde en haar bil in zijn hand vatte. Daarna was er voor Nieke niet meer zoveel nodig; ze ging tussen ons in op haar knieën. Ze keek vragend naar boven, een kort knikje naar Guy was voor haar voldoende om zich op Guy’s broek te storten. Guy was een prettige kerel om erbij te vragen; hij was erg charmant maar bleef bescheiden. Ik vond hem aantrekkelijk en Nieke was al helemaal opgetogen dat hij erbij was. Ondertussen had Nieke zijn broek open en peuterde voorzichtig zijn lid tevoorschijn.
Nu val ik niet op mannen, maar ik moet zeggen dat ik ook nieuwsgierig was naar Guy’s lul. Waarschijnlijk omdat ik Nieke een lekkere geile pik gunde. De korte licht opgewonden ‘oh’ van Nieke maakte me nog nieuwsgieriger; ze hield een lekkere half harde maar dikke franse pik in haar hand. Ze liet er geen gras over groeien. Nieke likte zijn eikel, nam daarna zijn eikel in haar mond en zoog vervolgens zijn hele pik in haar mond. Guy hield zijn zwarte werkoverhemd omhoog en kreunde opgetogen door het zalige gevoel dat Nieke hem bracht. ‘Guy, mon ami. Enjoy! Santé.’ Hij tikte afgeleid zijn flesje tegen die van mij en mompelde een ‘santé’ terug. ‘Hmmm hm!’ Aan het slurpen en de zuiggeluiden te horen was Nieke tevreden met de piemel in haar mond. Nu ze zijn pik afzoog, zocht ze mijn broek en na wat hulp haalde ze mijn pik tevoorschijn. Precies zoals ze had verteld trok ze me af terwijl ze Guy opgewonden pijpte. Guy had rode wangen gekregen en stond bijna verbaasd te kijken hoe hij werd afgezogen. ‘Guy. How old are you?’ vroeg ik hem om hem af te leiden. ‘Vingt-deux… aahhh! hhmmm.’ wist hij er ternauwernood uit te brengen. ‘Tweeëntwintig, schat. Je weet ze wel uit te zoeken.’ Nieke hoorde de scherts en kneep als straf hard in mijn stam. ‘Drink your beer.’ zei ik lachend tegen Guy: ‘You’ll need your hands in a couple of minutes.’ Zonder Nieke een moment uit het oog te verliezen, dronk Guy zijn flesje leeg. Ik pakte het aan en bracht het naar de keuken om meteen een glas wijn voor Nieke te halen.
‘Well, this looks hot!’ oprecht opgewonden zag ik dat Guy zijn handen op Nieke’s hoofd had gelegd en zij hem op haar beurt enthousiast aan het pijpen was. Guy zag eruit alsof ie elk moment Nieke’s mond vol zou spuiten. ‘Nieke, go on. Suck his dick. Go on!’ jutte ik haar op. Haar tempo ging omhoog waarop Guy steeds harder begon te ademen. Nieke was niet meer te houden! Haar hoofd ging gestaag over zijn lul heen en weer totdat Guy klaarkwam. ‘Aahhoohh PUTAIN! aaahwww!’ Ik had het niet verwacht, maar het was ontzettend geil om hem zo ongenadig hard klaargemaakt te zien worden. Met zijn spieren verkrampt, knieën geknikt leegde hij zijn ballen in haar mond; voorover gebogen met Nieke’s hoofd in zijn schoot gedrukt. Plotseling werd hij zich bewust van mijn interesse en hoe hij Nieke vasthield. ‘Oooh! I’m sorry!’ met een bijna beschaamde blik liet hij Nieke los maar bedaarde iets toen hij in twee lachende gezichten keek. Ik gaf hem een klap op zijn schouder: ‘Well done my friend. The first is always the best. Help her up, will ya?’ Hij hielp Nieke met opstaan en die gaf hem een kus. Hij wilde eerst wegdraaien van de smaak van zijn eigen zaad maar ze was nogal overtuigend waarna hij een poos stond te tongen met Nieke.
‘Alsjeblieft schatje.’ ik gaf haar het wijnglas: ‘Dat heb je goed gedaan.’ Ze wilde me een kus geven, maar die lachte ik weg: ‘Ik vind het best geil om jullie bezig te zien, maar zijn zaad proeven gaat me te ver.’ Nieke lachte met een uitdagend gezicht: ‘Dan hou ik het voor mezelf.’
Het bericht Bed and breakfuck (4) verscheen eerst op Sexverhalen.com.