Linda en Nieke hadden nog niet eerder een trio gehad. Dat is wat ze zei; ik ook niet en ik had geen tijd gehad om aan het idee te wennen. ‘Jullie zijn mooi, zulke opwindende lijven hebben jullie. Ik weet niet waar ik moet beginnen.’ zuchtte ik terwijl ik Linda en Nieke mee naar de loungebank op de veranda leidde. Ik zette hen beide voor de lage tafel en deed een stapje achteruit om hen te bekijken. Gehoorzaam draaiden beide dames zich om toen ik daarom vroeg. Linda’s bikinibroekje was door het hurken tussen haar billen terecht gekomen. ‘Ik weet waar ik wil beginnen. Mag ik?’ Met twee armen omhelsde ik Linda, streelde haar schouders maar raakte haar borsten niet aan. Haar huid raakte bedekt met kippenvel terwijl ik langs haar zij naar haar heupen kraste. Aan één kant trok ik het strikje uit haar broekje terwijl ik met mijn hand haar venusheuvel bedekte.
Voorzichtig kneep ik mijn vingers samen waardoor de stof zich in mijn hand opfrommelde. Linda’s lichaam schokte doordat ik mijn vinger langs haar klitje streek. Daarna was de strik aan de andere zijde aan de beurt. Linda zette haar benen iets uit elkaar zodat ik het bikinibroekje ertussen uit kon halen.
Nieke keek geïnteresseerd over haar schouder mee; het lapje stof wierp ik op de grond. Achterlangs schoof ik mijn vingers tussen Linda’s billen waarop ze diep inademde en haar bekken kantelde. ‘Niekje? Zeg Faas dat hij me moet kussen.’ Nieke leunde naar mij toe en fluisterde in mijn oor: ‘Faas. Kus Linda.’ Dat hoefde ze me geen tweede keer te vragen. Ik loodste haar hoofd opzij waarna ik een kus op Linda’s mond drukte. De zoen leek Linda te laten ontploffen! Ze zette haar been op de bank terwijl ze tegelijkertijd haar armen om mijn hals sloeg. Haar tong dwong ze in mijn mond om vervolgens hartstochtelijk te zoenen. Na een paar seconden merkte ik hoe ze met haar kutje stevig tegen mijn hand begon te schuren. ‘Wauw meis!’ zuchtte Nieke bewonderend: ‘Wat ben je ontzettend mooi om te zien. Wat kus je hem geil.’ Nu Linda kussend aan mijn nek hing en mijn vingers haar lipjes voorzichtig los woelden, trok ik blind Nieke’s broekje opzij. Hitsig bood ze haar kont aan zodat ik haar kon vingeren.
Ik had moeite om me te concentreren op hun twee heerlijke vochtige kutjes; zo goed als ik kon draaide ik rondjes op hun klitjes, masseerde hun lipjes en schoof mijn vingers in en uit hun kutjes. ‘Wat ruiken jullie lekker.’ fluisterde ik. ‘We hebben net samen gedoucht.’ antwoordde Nieke. ‘Hmm, dan ga ik me ook even opfrissen voor jullie.’ Tegelijk riepen beide dames hees: ‘Nee!’ Linda zei: ‘We willen je lekkere zoute sportlijf.’ Ik ging akkoord met een: ‘Prima.’ ‘Maar dan wil ik dat jullie elkaar weer kussen.’ Ik haalde mijn hoofd tussen hen uit, maar hield mijn vingers diep in hen verborgen. Nieke boog zich naar Linda en aan hun glimlach was af te lezen dat ze elkaar niet alleen voor mijn plezier gingen kussen. Linda likte Nieke’s mondhoek die ongeduldig haar mond zocht. Minutenlang keek ik toe hoe mijn vriendin en haar vriendin elkaar gepassioneerd stonden te zoenen. Mijn eerste verbazing ging al vlug over in spanning en opwinding.
‘Ik hoop dat ik een nacht met jullie overleef.’ zuchtte ik terwijl ik hen uit elkaar haalde. ‘Kom hier.’ Dwingend draaide ik Linda om, nog voordat ze stilstond had ik haar bikini al van haar schouders getrokken. Haar tieten slingerden uit de slappe stof: ‘Wauw, wat heb jij geweldige tieten, meisje.’ Trots schudde Linda nog eens met haar bovenlichaam. Wiegend kwamen haar forse borsten tot stilstand. Ik bukte en nam één van haar roze tepels in mijn mond. Het knopje groeide in een paar tellen totdat het keihard tussen mijn tanden stak. ‘Aaaaah! Lekker.’ kreunde Linda. Als een puber masseerde ik haar massieve borsten en kuste haar vol op de mond. ‘Niek, op de bank. Maak het jezelf gemakkelijk.’ Nieke gehoorzaamde en ging met haar rug in de hoek van de bank zitten. Ik drukte nog een paar kussens achter haar rug en wendde me tot Linda. ‘Ik heb nog nooit gezien hoe een vrouw een andere vrouw beft. Waarschijnlijk leer ik nog wat.’ Linda keek me aan, veegde haar haar naar één kant en knielde op de bank tussen Nieke’s gespreide benen. Woordeloos draaide Nieke haar heupen waarop Linda voorzichtig een paar kusjes op Nieke’s openstaande lippen drukte. Nieke legde haar armen ontspannen naast zich en liet haar hoofd op de bankleuning rusten om van haar vriendin te genieten.
Ik was op het tafeltje gaan zitten en genoot van het schouwspel. Linda bouwde haar spel rustig op; na het kussen liet ze haar tong aan de zijkant van Nieke’s kutje glijden. Aan de zware ademhaling van Nieke te horen had het opbouwen van de druk effect; Linda smakte en likte haar klitje, lipjes en de opening van haar kutje. Hier had ik voor nu genoeg van gezien; het ging me allemaal te snel en besloot hen te plagen. Linda knielde met één knie op de bank, haar andere been stond naast de bank waardoor haar billen wat uit elkaar spreidden. Ik ging naast haar kont staan, liet wat spuug op mijn vingers lopen en wreef het vocht op haar kutje. Een rilling rolde door haar lijf op het moment dat ik haar aanraakte. Voorzichtig masseerde ik de buitenkant van haar poesje totdat ik door haar eigen vocht steeds makkelijker langs haar kutje gleed. Linda’s kutje was opwindend! Roze lipjes met een lichtbruin randje; jong en ervaren tegelijk. Steeds vaker verdwenen mijn vingers in Linda; eerst alleen oppervlakkig, daarna vingerde ik haar steeds dieper. Nieke speelde met haar eigen tepels en opende haar ogen: ‘Oh, nu snap ik het.’ Ze glimlachte: ‘Lieverd, je leidt haar af. Ik voel het. Kom eens hier zodat ze zich weer kan concentreren op mij te beffen.’ Met een grijns stond ik op, trok mijn hardloopshorts uit en liep naar de andere kant van de bank. Nieke pakte mijn pik om me vervolgens traag af te trekken. Nadat ze haar ogen weer had gesloten trok ze me dichterbij; blind zocht ze mijn eikel en nam me likkend, zuigend steeds verder in haar mond. Volop genietend keek ik neer op mijn twee vriendinnen; dit zou een geweldige nacht worden!
In het bijna donker merkte ik dat Linda me vanaf Nieke’s kutje aankeek; op het moment dat ik haar aankeek, schrok ze met een betrapte blik maar herstelde zich. Haar ogen glimlachten; Linda opende haar mond en likte uitdagend met haar volle tong van Nieke’s perineum tot over haar klitje. Haar ogen lieten me niet los terwijl ze haar hoofd schuin tussen Nieke’s benen drukte. Linda’s tong drong diep in haar vriendin; Nieke pijpte me afwezig maar telkens als Linda iets lekkers bij haar deed, merkte ik dat doordat Nieke steviger zoog of haar tong onder mijn eikel door liet schieten.
Aan Nieke te zien, was Linda ontzettend goed aan het beffen; ze bracht haar vriendin vakkundig naar een hoogtepunt. Ik merkte dat Nieke mijn pik uit haar mond wilde laten glippen om haar aandacht op haar climax te richten. Om haar af te leiden pakte ik een vuist haar en zorgde ervoor dat ze moest blijven zuigen. Af en toe drukte ik mijn eikel dieper naar binnen, waardoor ze moest kokhalzen; telkens als ik dat deed, kreunde ze luid. Linda raakte blijkbaar erg opgewonden door dit spel en likte op haar beurt Nieke’s natte spleet nog eens diep uit.
Ik wilde voorkomen dat Nieke nu al klaar zou komen: ‘Linda, kom eens hier.’ Wat stram stond ze op; ze boog haar hoofd onder mijn uitgestrekte hand, waarna ik haar naar Nieke’s gezicht stuurde. ‘Kus haar.’ bromde ik dwingend. Linda kroop over Nieke heen en vleidde zich bovenop haar warme lichaam; ik haalde mijn lul uit Nieke’s mond. Nieke keek haar vriendin aan, pakte haar gezicht teder in haar handen; ze drukte kleine kusjes op haar lippen en mondhoeken. Linda opende verhit haar mond waarop Nieke haar eigen vocht van Linda’s lippen likte. Opwindend traag verloren beide dames zich in een prikkelend spel van kussen, tongen, likken en kreunen.
Het kostte me enige moeite om hen uit elkaar te halen; Nieke reageerde verontschuldigend: ‘Sorry schatje.’ Ze lachte ontwapenend en stond op. ‘Wat kunnen wij voor jou doen?’ Linda ging naast haar staan en legde haar hand op mijn heup: ‘Ja. Wat kunnen. Wij. voor jou doen?’ Haar blik! Linda kon zo geil en uitdagend uit haar ogen kijken dat ik smolt. Met een zindering in mijn onderbuik strekte ik mijn handen uit en met een vrouw aan elke hand liep ik naar binnen.
Het bericht Bed and breakfuck (2) verscheen eerst op Sexverhalen.com.