Ashley was na onze date tegen me aan in slaap gevallen. Ergens midden in de nacht werd ik wakker; bloedgeil en met een paal zo hard als staal. Haar been lag over het mijne terwijl ze onhoorbaar naast me in een diepe slaap was verzonken. Ashley’s heerlijke warme naakte lichaam maakte het er niet gemakkelijker op om weer te gaan slapen. Mijn hand gleed over haar zachte huid. Het duurde even voordat ik doorhad hoe ze precies lag. Voorzichtig om haar niet wakker te maken kietelde ik haar been; ze reageerde door verder op haar buik te draaien. Precies zoals ik had gehoopt. In alle stilte rolde ik een rubber over mijn paal, spreidde Ashley’s benen en kroop ertussen.
Zachtjes kwastte ik mijn eikel langs haar kutje (dat blijkbaar nooit droog werd!) en, nu ze nog niet wakker was, langs haar kontje. Met ingehouden adem drukte ik mijn eikel tegen haar sterretje; het ontspannen lijf onder gaf nauwelijks weerstand en voordat ik het wist verdween mijn eikel in haar kontgaatje. Nu pas werd Ashley langzaam wakker. Snel trok ik mijn eikel terug en perste me in haar zinderende gladde kutje: ‘Wa…? Humm? Wat is di…? Aaaahhiiemmm. Faas? Faas? Wat doe je?’ ‘Handen op je rug en op je knieën.’ ‘Oohh nneee ik ben nog niet eens wakk… AAAHHH!’ Om Ashley te laten gehoorzamen schoof ik mijn paal tot aan de wortel in Ashley. Ze kreunde; haar armen legde ze op haar onderrug.
Ik pakte haar polsen en hielp Ashley op haar knieën. Slaperig sleepte ze haar lijf over het matras totdat haar fenomenale kont fier in de lucht stak. Met een hand hield ik haar polsen vast terwijl ik met de andere haar billen oplichte. ‘Hmmm, goed zo.’ gromde ik: ‘Ik werd wakker, voelde je heerlijk warme lijf en moest met je vrijen.’ Minutenlang liet Ashley zich achterlangs neuken; ik nam mijn tijd om van haar heerlijke warme natte kutje te genieten. Plotseling kreunde Ashley: ‘Oooh Faas.’ Twee diepe ademteugen later, hijgde ze zachtjes: ‘Wat.. Neuk je me lekker. hmmmm. Wil je alsjeblieft zo doorgaan? Je zit precies goed.’ Een lange tijd van zwijgend neuken volgde. Het gevoel in mijn lul was onbeschrijfelijk lekker, maar richting een orgasme ging ik nog niet. Ashley leek het echter niet langer uit te kunnen houden; haar gezicht drukte ze in het matras waaruit een gedempt aanzwellend jammeren klonk.
In het weinige licht zag ik haar lichaam schokken en kort daarop voelde ik haar spieren om mijn stam krampen. Omdat haar orgasme zo traag op gang kwam, voelde het alsof ze me molk met haar kutje. Nieuwsgierig hoe ze zou reageren liet ik een dot spuug op haar sterretje vallen; Ashley ging zo in haar hoogtepunt op, dat ze de warme klodder niet opmerkte. Pas toen ik het speeksel over haar sterretje masseerde, merkte ze het op: ‘mmwwwhaaaaahhhJAAAA! Oooohhmm wat? Ohh nee!’ Ze wilde rechtop gaan zitten, maar ik drukte haar terug in het matras en ging verder met de massage van haar kringspier. Eindelijk ging Ashley naar een echt orgasme toe; ze had de duim op haar aars geaccepteerd en voelde nu het genot dat de massage haar bracht. Op hetzelfde rustige tempo liet ze zich klaarmaken: ‘Faas. Faas… oooooh ik kom Faas! Ik kOOMMMM! aaahhhhhwwmmmjjaaaah!’ Vlak voordat Ashley klaarkwam had ik mijn duim in haar kontje geduwd; ze had zich opzij laten vallen terwijl ik haar kontje met mijn duim vingerde. Met enige lenigheid pakte ik de handdoek die we eerder die avond hadden gebruikt en stopte die onder haar heup. ‘Faas? Faas? Wat ga je doen?’ Haar stem klonk opgewonden en angstig tegelijk. Ik legde mijn hand op haar heup. Overduidelijk duldde ik geen tegenspraak en zette mijn eikel tegen haar kontje. ‘Faas? Dat kan niet! Ik heb dat nog nooit gedaan, Faas. Wat? Nee… Aaahhw…’ Terwijl ze kermde dat het niet ging, zat mijn eikel al in haar kont. ‘Je kontje vertelt me iets anders.
Ik zit al in je. Ontspan.’ Ashley zakte terug. ‘Jezus, meis wat ben je verschrikkelijk opwindend. Heerlijk dat je me toe laat om dit met je te doen. Vertel me als het pijn doet, dan doe ik rustiger aan.’ ‘Het gaat.’ ze kreunde en ik voelde haar kringspier aanspannen: ‘aaah nee nee het gaat niet. Niet stoppen, ga maar rustig door.’ Langzaam schoof ik mijn paal in haar kont totdat ze kermde; ik zat nu bijna helemaal in Ashley’s strakke kontje. Af en toe maakte ik mijn pik nat met extra speeksel zodat ik steeds makkelijker in haar gleed. ‘Ik wil zien.’ fluisterde Ashley: ‘Ik wil je genot zien terwijl je me neukt.’ Ze rolde zichzelf op haar rug en schoof haar billen naar de rand van het matras. Ashley pakte haar knieholten en trok deze naar zich toe; ze gaf zich volledig over aan het moment. Na een paar voorzichtige stoten, moedigde ze me aan om sneller te gaan. Kijkend naar de heerlijke jonge vrouw onder me gromde ik: ‘Hmmmm ik vind je lekker. Kom hier.’ Ik tilde Ashley aan haar nek een stukje omhoog en schoof twee kussens onder haar rug en hoofd: ‘Je wilde meekijken.’ Ze glimlachte en keek inderdaad direct naar hoe mijn stam verdween. Haar mond viel open: ‘Oh dat ziet er geil uit!’ Haar beide handen gleden over haar buik naar haar kutje; ze spreidde haar lipjes om zichzelf vervolgens te masseren. Nu was het mijn beurt om naar adem te happen: ‘Wauw! Je bent zo ontzettend opwindend. Dit is zo verschrikkelijk geil!’ Ik kreunde op het moment dat ik haar nauwe kontje opnieuw in gleed. De weerstand, angst en pijn hadden plaats gemaakt voor lust en opwinding; Ashley vingerde zich verwoed. Na een poosje hijgde ze: ‘Schatje, in de la ligt glijmiddel.’ Zonder uit haar te gaan reikte ik naar de la en pakte het flesje; de la liet ik openstaan omdat er een vibrator in lag.
Die zou later van pas kunnen komen. Ashley stak haar hand uit om het flesje aan te pakken, maar met een guitige glimlach draaide ik het dopje eraf. Hoog boven haar kutje liet ik een straaltje van het glibberige goedje naar beneden druipen. Ik raakte haar onderbuik en stuurde snel naar haar kutlipjes. Ze hapte naar adem: ‘Oooh dat is koud!’ Ze ving het glijmiddel op en verdeelde het over haar kutje: ‘Als je wil, mag je nog wel meer over me heen laten lopen hoor.’ De gedachte aan haar gladde lijf zorgde voor een flinke hoeveelheid die ze lachend over haar lijf verdeelde. ‘Ah, dit vind je lekker?’ vroeg ze uitdagend. ‘Hm hm nogal ja.’ bromde ik terug. ‘Dan vind je dit vast niet erg.’ Met haar vingers spreidde ze haar kutje open terwijl haar andere hand haar buik en borsten insmeerden. Ik liet me meevoeren in haar spel en keek mijn ogen uit terwijl ze haar mooie tieten vast pakte, uit haar handen liet glippen om daarna haar tepels tussen haar vingertopjes te knijpen. Het volgende moment rolde een golf van genot door mijn stam; Ashley had mijn pik vast gepakt en kneep stevig in mijn stam. Het volgende moment hijgde ze met veel valse lucht: ‘Oooh Schatje! Faas! Wat voelt dit onmogelijk geil!’ Haar vingers omklemde mijn paal zo stevig dat het nauwer voelde dan haar kontje. ‘OOohaammmmmh!’ kreunde ik van genot. ‘Ooh Faas. Je bent zo hard! Je pik is zo lekker hard.’ Bloedgeil ramde ik mijn pik in haar kont wat een heerlijk harde kreet en kreun van genot opleverde: ‘JAAH! Wat neuk je me hard!’ Een paar keer ramde ik stevig op haar ferme kont in en graaide naast me in de la. Ik zette de vibrator aan en gaf hem aan haar: ‘Ik wil niet alleen klaarkomen.’ Met glinsterende ogen zette ze het trillende apparaat tegen haar kutje. ‘Hoe ver wil je gaan?’ kreunde ik. ‘Hoe bedoel je? Wat…’ Toen ik de vibrator pakte, rolde een dildo naar voren; uit haar zicht had ik de kunstlul gepakt en dreef ‘m nu in haar kutje. ‘AAAaaarrrrhhww!’ Ashley gilde het uit van schrik en oergenot. Het duurde even voordat ik het juiste ritme te pakken had, maar nu lag Ashley me met grote ogen aan te kijken. Ashley kneep ontzettend hard in haar tepels terwijl ze de vibrator tegen haar klitje schuurde. Ik moest achterover leunen om haar kont te neuken en met de dildo door haar poes te ploegen. Ashley leek gek te worden; zoveel prikkels, zoveel genot kon haar lichaam niet meer verdragen. Haar hele lichaam leek te zinderen, ze gloeide van intens genot.
Eindelijk kwam ze klaar; dit keer plotseling en heftig. Ze keerde in zichzelf, haar lichaam kwam schokkend klaar: ‘Aaahhmmm oooooohhhh! mmmmhhhaaaa!’ Haar orgasme was heftig maar kort; zodra het ergste voorbij was keek ze me fel aan: ‘FUCK! Dát was lekker!’ ‘Faas?’ Ik keek op van mijn pompende paal. ‘Faas, ik wil dat je me neemt. Vannacht ben ik je neukslet; ram zo hard je kan. Ik wil dat je net zo lekker komt als ik.’ Ashley kwam iets overeind om me bij mijn schouders te pakken; zwaar hing ze aan mijn lijf: ‘Neuk me.’ Haar vraag was eenvoudig; neuk haar. Zwijgend zette ik aan en de eerste stoot werd gedempt doordat mijn bovenbenen tegen het matras stootten. Ashley trok zich aan me op en plaatste haar kont verder over de rand. Een tweede stoot klonk als een droge klap van vlees op vlees; dit geile oersex geluid hitste me op.
Ik stootte met mijn volle gewicht in op haar heerlijke lichaam; keer op keer perste ik de lucht uit haar longen. Het zweet droop van mijn lijf waardoor Ashley zich nog steviger vast moest houden. Nu ze zich letterlijk aan me vastklampte neukte ik haar op hoog tempo vanuit mijn heupen. Mijn longen stonden in brand en mijn hart bonkte in mijn borst. Het leek uren te duren, maar na tien minuten ophitsen en aanvuren door mijn minnares en meedogenloos rammen, schreeuwde ik het uit terwijl ik klaarkwam. De geile opzwepende blik in Ashley’s ogen was onbetaalbaar! Met lendenen leken in brand te staan toen ik het rubber volspoot. Ashley duwde zich van het matras en beukte haar onderlichaam tegen mijn onderbuik. Een tweede straal zaad raasde door mijn paal het condoom in. Gierend en hijgend trok ik mijn paal uit Ashley, maakte mijn pik en haar kont met de laatste energie in mijn lijf schoon waarna ik door mijn benen zakte. Een paar minuten lang had ik nodig om bij te komen van de inspanning. Ashley was naast me komen zitten en streelde liefdevol door mijn haar.
Het bericht Anders dan haar profiel (2) verscheen eerst op Sexverhalen.com.