De ceremonie verliep zoals hij moest verlopen en elke student had het diploma in ontvangst genomen. Voor mij is dit altijd een lastig moment. Enerzijds ben ik zo trots hoe de studenten in 4 jaar zijn gegroeid en aan de andere kant ben ik ook verdrietig omdat ze nu het bedrijfsleven in gaan en ik ze waarschijnlijk nooit meer zal zien. En sommige studenten hebben toch een speciaal plekje in mijn hart gekregen in de loop van de afgelopen vier jaar. Ik ga alle studenten af, feliciteer hun met hun diploma en ik vraag naar hun toekomst plannen.
Zo kom ik uiteindelijk ook bij Emma aan. Felicitaties en we kletsen wat over haar toekomstplannen totdat ze me vertelt dat ze alweer haar fietssleutel kwijt is geraakt. Nu woont ze op de route naar mijn huis en ze vraagt me of ik toevallig haar thuis wil brengen. Dat vind ik geen probleem en een uurtje later zit zowel zij als haar fiets in mijn auto. Kom je nog even mee naar binnen Cara? vraagt ze me als ik haar fiets heb uitgeladen. Een drankje kan geen kwaad bedenk ik me en ik pak me tas en loop met haar mee naar binnen. Tot mijn opluchting loopt ze niet naar de gezamenlijke ruimte van het studentenhuis maar door naar haar kamer. Ik maak wat ruimte op een stoel zodat ik daar kan zitten terwijl Emma de drankjes in schenkt. Ze geeft me een glas en ploft zelf op het bed.
Emma is een leuke meid en ik kan het altijd goed met haar vinden dus aan gesprekstof geen gebrek. We keuvelen een tijdje totdat ze zich opeens gefrustreerd achterover laat vallen op bed. Verbaasd door deze plotselinge verandering vraag ik aan Emma wat er op doet. Ze wend haar hoofd af en is even stil. Dan gooit ze het hoge woord eruit, ik had gehoopt dat je wat zou proberen en ik durf de eerste zet niet te zetten, zoals gewoonlijk, zegt ze kleintjes zonder mij aan te kijken. Ik sta op van mijn stoel en ga naast haar op bed zitten. Kijk me eens aan Emma vraag ik. Ze draait haar hoofd naar me toe en ik maak oogcontact met haar mooie blauwe kijkers voordat ik begin te praten.
Ik vind jou een hele mooie jonge vrouw Emma, maar ik ben 20 jaar ouder dan jou, ik ben je docent en ik ben getrouwd. Het zou niet gepast van mij zijn als ik een move op jou zou maken, leg ik haar uit. Emma knikt en blijft stil. Ik had gehoopt..begint ze aarzelend. Je had wat gehoopt Emma? vraag ik haar. Ze bijt op haar lip en ik leg mijn hand op haar bovenbeen om haar aan te moedigen haar zin af te maken. Euhm nou dat je me wat ervaring zou geven zodat ik minder onzeker ben als ik een meisje leuk vind zegt ze blozend. Ik begin haar bovenbeen te strelen terwijl ik haar antwoord geef. Nu je klaar ben met school is wat mij betreft het grootste bezwaar weggevallen, zeg ik, maar ik blijf getrouwd en ouder. Dus ik hoop dat je begrijp dat ik alleen iets eenmaligs aan kan bieden. Emma glimlacht en zegt dat begrijp ik Cara, zoiets als een soort van afscheidscadeau. Inderdaad zeg ik en ik buig naar haar toe om haar te zoenen maar ik stop vlak voor haar lippen.
Weet je het zeker? vraag ik haar. Emma komt iets omhoog en zoent me voorzichtig. Langzaam laat ik mijn tong in haar mond glijden en draai rondjes rondom haar tong. Ik voel dat ze zich helemaal begint te ontspannen en ik trek haar zachtjes op haar zij terwijl ik haar blijf zoenen. Langzaam streel ik haar lijf en een kreun ontsnapt aan haar lippen als ik haar billen masseer. Emma heeft een heerlijk strak sportlichaam en ik moet me best doen om rustig aan te doen zodat ik mezelf niet aan haar vergrijp. Ik blijf haar strelen over haar arm, been en billen terwijl ik haar zoen. Dan neem ik haar heerlijke borstje in mijn hand. Klein, rond en stevig, een mooie vulling van mijn handpalm. Ik voel dat ze geen BH aanheeft onder haar top en strijk even met mijn duim over haar tepel. Ze drukt haar borst wat steviger tegen mijn hand en ik kneed haar borst nu iets steviger en blijf haar tepel over de stof beroeren.
Mag ik jou ook aanraken vraagt ze. Ik glimlach en ik laat haar borst los zodat ze vrijheid heeft om mij aan te raken. Ze zoent en streelt mij. Ik merk dat ze spiegelt en ben heel blij dat ik rustig aan deed met d’r. Heel voorzichtig legt ze haar hand op mijn borst. Zachtjes glijdt ze over mijn borst heen. Ik laat haar even begaan en leg dan mijn hand over haar hand heen om haar te laten zien dat ze mag kneden. Soms dwalen haar vingers even naar de knoopjes van mijn blouse maar ze maakt ze niet open. Wil je ze zien? vraag ik aan haar. Ze knikt en ik ga wat omhoog om mijn blouse uit te doen. Ik hou mijn BH aan en trek haar iets omhoog zodat we nu tegenover elkaar op het bed zitten. Ik leg haar hand weer op mijn borst en zoen haar weer terwijl ik ook haar borst kneed. Langzaam aan begint de lust bij haar de overhand te krijgen op haar onzekerheid en ze wordt steeds brutaler en instinctiever met haar aanrakingen.
Dit was het moment waar ik op wachtte en ik doe haar topje uit. Ik kneed haar borsten, speel met haar tepels door er aan te draaien, trekken en zuigen. Ze geniet er overduidelijk van en haar handen dwalen over mijn lijf. Niet lang duurt het voordat ze het lef heeft om mijn BH los te maken en mijn borsten dezelfde aandacht te geven als ik de hare gaf. Heel even sta ik mezelf toe om hiervan te genieten, niet te veel anders raak ik me geduld kwijt. Ik duw haar zachtjes naar achter zodat ze op bed komt te liggen en ik haar broek uit kan doen. Haar slipje laat ik expres aan. Ik begin haar weer te zoenen en met haar borsten te spelen. Langzaam laat ik mijn hand naar beneden glijden en leg mijn vingers tussen haar benen tegen haar lipjes maar mijn handpalm op haar venusheuvel. Zachtjes begin ik haar poesje te kneden op haar slipje terwijl ik haar blijf zoenen. Ze begint tegen mijn hand aan te rijden en ik voel haar slipje nat worden.
Snel trek ik haar slipje uit en leg mijn hand op haar blote poesje. Ze is al zo lekker nat en ik moet opletten dat mijn vingers niet meteen naar binnen glijden. Ik blijf haar zo lekker kneden terwijl ik met mijn vingers rondjes draai over haar lipjes. Ze begint steeds zwaarder te ademen en opeens legt ze haar hand over de mijne. Cara…komt er kreunend over haar lippen. Ik laat 1 vinger in haar natte poesje glijden. Oww wat is ze strak, nat en gewillig. Ze geeft met haar hand over de mijne heel duidelijk het tempo aan wat ze het prettigst vind. Snel laat ik een tweede vinger in haar grotje glijden en voer het tempo een klein beetje meer op. Ze wordt steeds natter en ik voel haar spieren in haar poesje aanspannen. Ik kijk naar haar gezicht terwijl ze overspoeld wordt door een, zo te zien, heerlijk orgasme. Heel rustig blijf ik bewegen totdat ze weer wat bij positieven is. Ik laat mijn vingers uit haar glijden en lik ze af. Hmm dat smaakt naar meer zeg ik.
Meer? Vraagt Emma verbaasd. Ik glimlach en ik verschuif omlaag zodat ik tussen haar benen lig. Automatisch trekt ze haar knieën wat op en zet ze haar voeten vlak bij haar billen. Mijn handen leg ik onder haar billen zodat ze iets omhoog komt met haar heupen. Ze is glinsterend nat en haar lipjes staan goed open. Met een platte tong geef ik haar een zachte lik tussen haar lipjes. Ze reageert meteen en legt haar handen op mijn hoofd. Voorzichtig schud ik haar handen van mijn hoofd af. Leg ze maar onder je hoofd zeg ik tegen Emma. Ik heb graag de ruimte zeg ik met een lach. Rustig ga ik door met likken. Ik wil haar niet meteen weer een orgasme geven dus ik hou mijn tong plat en verken haar hele poesje. Beetje sabbelen aan haar lipjes en dan weer heerlijke likjes. Langzaamaan begint Emma weer meer geluid te maken en om haar te plagen laat ik het puntje van mijn tong in haar grotje glijden. Eerst alleen aan het begin maar met elke lik steeds een beetje verder. Als mijn tong uit haar gaat laat ik mijn tong langs haar klitje gaan. Haar lichaam schokt van de sensatie. Ze heeft lang genoeg mogen wachten en ik laat twee vingers in haar glijden en begin te zuigen op haar klitje. Ze grijpt mijn haar vast en ik voer het tempo waarmee ik in haar stoot op terwijl ik blijf zuigen. Haar orgasme komt snel en is een stuk intenser dan het eerste.
Het duurt even voordat haar lichaam klaar is met schokken. Ze opent haar ogen met een lome glimlach. Nu mag ik zegt ze en ze rolt onder mij uit. In de uren die volgen laat Emma zien dat ze op alle fronten een snelle leerling is. Als ik later in de nacht voldaan naar huis rij bedenk ik dat dit het mooiste afscheidscadeau was dat ik ooit heb gekregen van een student.
Het bericht Afscheidscadeau verscheen eerst op Sexverhalen.com.