Ik was weer eens geil, en op zoek naar een date met een man. Ik was aan het kijken op bullchat, ik was bijna de gehele dinsdag middag online geweest, en het liep al tegen de avond en buiten regende het weer eens, het was januari, koud en nat buiten, dus buiten daten was geen optie. Bij mij thuis kon ook niet, en vreemd genoeg kon niemand ontvangen. Daarbij dan nog de gebruikelijke aantal fakers, had ik de hoop eigenlijk al op gegeven. Ik had mijn woonplaats in gevuld om de afstand zo klein mogelijk te houden. Ik ben woonachtig in het noordoosten van het land. Toch maar weer even kijken, nog steeds niets. Tot er iemand reageerde in het Engels. Hij vroeg of ik in het Engels kon communiceren.
Jawel dat kon ik wel. Maar hij had Deventer als plaats in gevoerd. Dat is toch wel te ver weg. Maar ik was nog steeds geil, en een geile chat was misschien ook wel lekker. Het bleek dat hij een Poolse vrachtwagen chauffeur was, nog onderweg naar Groningen. Maar hij kon morgen pas lossen, dus ging hij overnachten op een parkeerplaats hier in de buurt. Ik vroeg hem naar zijn specs, top 41/190/88/20/6 gaf de mijne door, bottom 56/195/92/15/5 hij stuurde een face foto, ik stuurde de mijne terug, en beide konden we elkaar wel waarderen. Hij gaf aan dat hij zo’n beetje om zeven uur op de parkeerplaats zou zijn, maar zich eerst nog wilde opfrissen en wat eten wou, dus spraken we om 8 uur af op de parkeerplaats, hij gaf me nog zijn nummerplaat gegevens door, en om half acht stapte ik in de auto en reed in een rustig tempo naar de parking.
Daar aangekomen, rond 10 voor 8, zag ik de beschreven vrachtwagen al staan, reed er eerst voor langs om de kenteken te checken. Ik parkeerde mijn auto op de parkeerplaats voor personenauto’s, en terwijl ik richting de vrachtwagen liep, zag ik hem juist de portier open te doen, om in te stappen. He riep ik, en stak mijn hand op. Hij wachte met instappen en keek mijn richting op. I am Joris , zei ik. Yes I see, antwoordde hij. Get in. Wijzend naar de andere kant van de truck. Ik deed de portier open en stapte in. Hij gaf mij een hand, Lodick, zij hij, Joris antwoordde ik terug. Hij kwam goed overeen met de specs die hij doorgegeven had. 190 lang, slank, blond haar, blauwe ogen en geen bbs, zoals wij Nederlanders zeggen. Ik vond hem wel leuk en lekker, zo op het eerste gezicht. Hij deed de truck op slot en wees naar achteren, waar een redelijk groot bed, netjes opgemaakt was. Ik ging als eerste op het bed zitten, waarna hij volgde. Hij ging tegenover mij zitten, ik legde mijn hand op zijn been, boog mij voorover en deed mijn andere hand om zijn nek en trok hem zachtjes naar mij toe. Ik gaf hem een kus op zijn mond en hij beantwoorde deze en al gauw waren we verwikkeld in een vurige tongzoen. Ik stopte na een poosje, deed mijn trui uit, mijn jas en schoenen had ik in de cabine al uit gedaan.
Hij volgde mijn voorbeeld, en we kleedden ons uit zodat we poedelnaakt tegenover elkaar zaten. We gingen weer verder met het tongzoenen, en ik pakte al snel zijn nog half stijve lul vast, en begon hem voorzichtig af te trekken. Hij deed het zelfde bij mij, en mijn lul was in no time hard, terwijl ook zijn lul al lekker stijf was geworden. Best wel een behoorlijk exemplaar, schat zo’n 19 of 20 cm, maar hij was wel behoorlijk dik. Ik had er een goed gevulde hand aan. Hhmm lekker wel, dacht ik hardop. Sorry, vroeg hij. Nice dick you’ve got, antwoordde ik in het Engels. Thank you, antwoordde hij weer. Yours is nice to. Thanks zei ik nu terug. Ik ging liggen en vroeg hem om in 69 standje tegenover mij te gaan liggen. Nu kon ik lekker gemakkelijk bij zijn grote lul. Ik pakte deze weer in mijn hand en trok hem weer zachtjes af, gaf een kus op zijn eikel en nam toen zijn lul in mijn mond en begon hem lekker te pijpen. Ik likte rondom zijn eikel, duwde mijn tong zachtjes op zijn plas gaatje, duwde mijn puntje van mijn tong ietsjes naar binnen, voor zover het kon. Hij hijgde en kreunde al yes, good. Ik likte zijn stam op en neer, zoog aan zijn ballen, een voor een, en nam dan zijn gehele knots weer in mijn mond, het lukte wel om zijn gehele pik in mijn mond te krijgen, met zijn eikel een eind in mijn keel liet ik hem zo enkele ogenblikken in mijn mond, waarna ik zijn lul uit mijn mond haalde en deze nat van mijn speeksel even hard af trok om daarna weer geil verder ging hem te pijpen.
Hij had inmiddels ook mijn lul ook al in zijn mond en pijpte mij ook lekker. Hij kneep zachtjes met een hand in mijn billen, en wreef over mijn onderrug en billen. Hmmm ik werd er nog geiler van. Ik deed mijn rechter been omhoog, zodat hij overal goed bij kon, hij stopte met het pijpen, maakte een vinger nat, en duwde deze voorzichtig tegen mijn sterretje, en duwde zijn vinger zachtjes in mijn kontgaatje. Ooh yeah, kreunde ik. Voor hem het sein om verder te gaan en maakte nog een vinger nat en duwde 2 vingers naar binnen en masseerde zo mijn kringspier om deze ontvankelijk te maken. Ik zorgde ondertussen dat zijn neukstaaf in de juiste conditie bleef, en maakte hem goed nat met mijn speeksel. May I fuck you, vroeg hij mij lief. Yes please do, antwoordde ik. Ik ging op mijn knieën zitten en leunde voorover op mijn ellebogen. Hij ging op zijn knieën achter mij zitten en duwde zijn dikke harde lul zachtjes tegen mijn sterretje aan, ik duwde mijn kont wat naar achteren, wat voor hem weer het sein was om door te drukken en zijn pik gleed zo door mijn kringspier heen naar binnen. Aah even een pijnscheut, maar toen hij goed en wel in mij zat wachte hij even, maar toen ik zelf mijn kont heen en weer bewoog, nam hij het over en begon mij te neuken. Ik ging al snel mee bewegen en al snel waren we volop aan het neuken, in hoog tempo, hard en diep neukte hij mij in mijn verlangend gaatje.
Zijn bovenbenen kletsten tegen mijn billen en het gekreun van ons beide moest eigenlijk wel buiten de vrachtwagen te horen zijn, maar dat kon mij niet boeien! Heerlijk om zo hard en diep geneukt te worden, en het leek wel of ik constant anale orgasmes kreeg, aarg, wouw, wat ging hij tekeer. Uit mijn inmiddels half slappe lul voelde ik wat slierterige vocht uit komen. Ik begon mijzelf nu af te trekken op het tempo die Lodick voerde mij neukende. Opeens floepte zijn knots uit mijn kont, hij wachte even en bekeek waarschijnlijk mijn nu ver openstaande kontgaatje. Ik voelde een moment een koude luchtstroom langs mijn dampend kontgaatje gaan en kreunde, please fuck me again. Hij spuwde in mijn nog steeds openstaande kont, en duwde met een beweging zijn lul tot aan zijn ballen in mijn reet. Oeh yeah hijgde ik, fuck me hard. Hij ging onmiddellijk weer verder met mij keihard te neuken. Ik zakte door zijn harde stoten en door mijn intens genot steeds verder door mijn knieën en lag nu bijna plat op het bed. Hij hing nu over mij heen en hijgde heerlijk in mijn nek, en likte zelfs even aan mijn oorlel. Ooh hmmm great hijgde hij in mijn oor. Ik draaide mijn hoofd om en stak mijn tong uit, hij nam mijn tong in zijn mond en zoog er even aan, en stak ook zijn tong uit, en we likten elkaars tong terwijl hij mij nu wat rustiger en liefdevoller neukte.
Ik pakte mijn lul weer vast en was verbaasd hoe stijf deze nu was, maar ik was ook wel bloedgeil, dus zo verwonderlijk was het nu ook weer niet. Ik trok mij nu zachtjes af op het zelfde tempo als ik nu geneukt werd. Hij stopte nu even weer, maar bleef nu wel in mij. Please don’t stop, smeekte ik. Just a short break, zij hij. Oké, antwoordde ik kort. Maar ik ging nu zelf heen en weer met mijn kont, en neukte nu met mijn kont zijn lul. I can get on top, if you like, vroeg ik. No, no nerd, zei hij, en nam het weer van mij over en binnen enkele ogenblikken neukte hij mij weer net zo hard als zonet. Hij trok mij nu weer verder omhoog zodat ik weer op mijn knieën en ellebogen zat, hij plaatste zijn voeten tussen mijn onderbenen en ging nu op zijn hurken staan en neukte mij nu met lange ferme halen en stootte zijn lul in en uit mijn ver openstaande kontgaatje. Spuugde er af en toe op, waardoor het allemaal daar goed soepel bleef. Voor mij was dit iets minder lekker genieten, omdat mijn prostaat nu minder goed gestimuleerd werd, maar ik liet hem nu gewoon zijn gang gaan, want ik hoorde aan zijn hijgen en kreunen dat hij dit lekker vond. Onderwijl trok ik mijzelf nog steeds af. Ik kwam dan ook als eerste klaar, en mijn pik begon te spuiten terwijl ik nog steeds hard geneukt werd. Wat was dit een lekkere geile orgasme, mijn sperma vloog in het rond, doordat hij mij nog zo hard neukte. Gelukkig had hij wel een kleedje over het bed gelegd, waardoor mijn sperma niet in zijn beddengoed terecht kwam.
Hij ging gewoon door met het neuken, maar ik kreeg wel het idee dat hij nu ook zo snel mogelijk klaar wou komen. Hij duwde nu zijn pik verder in mij en neukte nu met korte en snelle halen en hij begon nu te kreunen, I am comming. Hij stopte even weer en met een lange haal duwde hij zich volledig in mij en joeg zijn zaad in mijn darmen. Híj ging nog een paar keer op en neer, en kreunde ooh great, this was magnificent. Yeah it was, wasn’t it, zei ik nagenietend. Hij haalde zijn lul uit mijn kont, ik draaide mij om naar hem toe, pakte zijn nog harde lul en likte de druppels sperma op die nog uit zijn lul kwamen, nam hem nog eens in mijn mond en zoog de laatste restjes zaad uit zijn lul, terwijl ik zíjn zaad uit mijn kont langs mijn ballen en benen voelde stromen. Hij gaf mij een paar tissues, en ik maakte mij verder schoon, legde er eentje in mijn slip en kleedde mij aan en bedankte hem voor deze wonderfull date.
IK stapte uit, liep naar mijn auto en reed naar huis. Stapte thuis onder de douche, waar ik mijzelf nog steeds geil als ik was aftrok, en een grote dildo die ik al gepakt had in mijn kont stopte en die flink ruw in mijn reet ragde, waarna ik onder de douche opnieuw een hoogtepunt beleefde. Ik kon nu bijna niet meer op mijn benen staan, en ging op de grond zitten en liet het warme douche water over mij heen stromen. Met mijn ogen dicht genoot ik na van deze heerlijke geile avond.
Het bericht Achter in de vrachtwagen verscheen eerst op Sexverhalen.com.