Dat was lekker zei de 32 jarige Henk tegen zijn 30 jaar oudere schoonmoeder. Samen stonden ze onder de dochde om als een soort van naspel elkaars geslachtsdelen te wassen. Ja zei z`n schoonmoeder vooral omdat ik een langdurige klaarkomer kreeg en jij nog niet klaar kwam en bleef rampetampen. Wel zorgde ze bij het wassen van zijn lul dat deze goed gereinigd werd omdat haar dochter bij het pijpen van Henk geen vreemde geurtjes zou ruiken of proeven. Wel begon bij het wassen, zoals gewoonlijk, zijn lul gedeeltelijk vol met bloed te lopen zodat ze genoodzaakt was, op haar knieën haar schoonzoon nogmaals te pijpen. Klaar kwam hij weliswaar niet meer, maar he bleef lekker, en gaf een aardige afsluiting van hun lichamelijke activiteiten van de laatste 2 uur.
Begonnen was het 10 jaar terug. Op zijn trouwdag toen zijn bruid, 5 maanden zwanger, na een vermoeide trouwdag eerder in slaap viel als verwacht. Omdat ze tijdelijk inwoonden bij zijn schoonouders, haar man leefde nog, ging hij beneden een sigaret roken. Ze was zo vriendelijk de honneurs waar te nemen toen ze zag dat hij nog met een staand exemplaar rondliep. Ze trok hem voortreffelijk af die nacht waarbij ze blijk gaf van haar kennis hoe dit het lekkerste moest..
In de jaren die voorbij ging ontwikkelde zijn huwelijk zich meer als goed. Inmiddels 2 kinderen verder was de trouwdag volledig vergeten. Er was ook geen enkele reden voor omdat zijn vrouw zich op alle gebied als een volwassen vrouw ontwikkelde. Ook op seks gebied kwam hij niets te kort, misschien een kleinigheid , maar geil was ze wel en altijd bereid hem van zijn zaad af te halen. Ook zijn schoonmoeder ontwikkelde zich als een meer dan voortreffelijke Oma waar de kinderen vaak logeerden en die vaak bij ons thuis was om op te passen.
Schoonmoeder inmiddels de 60 gepasseerd begon haar leeftijd ook aan te zien, ook al omdat ze weduwe was geworden. De avond dat hij haar bezocht on haar belastingformulieren in te vullen ging hij argeloos heen. Ze liet hem binnen in ochtendjas omdat ze nog bezig was toilet te maken. Onwillekeurig in het zelfde kamertje waar de trekpartij destijds had plaats gevonden dacht hij aan dat ogenblik dat deze vrouw hem uiteindelijk op zijn trouwdag een lege zak en daardoor een goede nachtrust had bezocht in plaats van zijn 5 maanden zwangere vrouw nog lastig te vallen.
Bij het binnen brengen van de papieren zag hij haar ochtendjas iets open staan waardoor haar schaamhaar even zichtbaar bleef. Naast haar zittende begon zijn Jodocus, zoals zijn vrouw zijn piemel noemde, grotere vormen aan te nemen. Hoe het kwam wist hij niet maar zijn handen gingen door de ochtendjas naar haar borsten. Weliswaar hingen ze een beetje, maar fors waren ze. Heerlijk begonnen ze elkaar te strelen en het tongzoenen duurde behoorlijk lang voordat ze zijn broek naar beneden deed en de lul weer vastpakte als jaren terug. Deze keer zei ze gaat hij in me en daar spuit hij de boel maar vol in plaats van mijn tafelkleed destijds. Die middag neukte hij haar in de kont omdat haar dichter daar principiële bezwaren tegen had.
Inmiddels bezoekt hij haar steevast eens per maand om haar te belonen dat ze zijn schoonmoeder is. Na het gebruikelijke ceremonieel zoal beffen, pijpen, tussen de borsten, kontneuken volgt steevast een neukpartij die zijn weerschijn niet kent. Mijn schoonmoeder verstaat de kunst om de spieren in haar vagina.
zodanig om je lul te klemmen zodat je als het ware aan elkaar vast komt te zitten. Ze creëert daar mee in haar kut een vacuüm waardoor het lijkt dat aan het klaarkomen geen einde aan komt. Ook heeft ze me geleerd zo diep mogelijk in haar kont te neuken. Ze zegt dat dit noodzakelijk is om een man aan je te binden. Daar kon ze wel eens gelijk aan hebben net haar wijsheid van 62 jaar.
Het bericht 30 jaar oudere schoonmoeder verscheen eerst op Sexverhalen.com.